Home » , » Απίστευτη παραγωγή παπαριών από τα νεοδημοκρατικά στόματα!

Απίστευτη παραγωγή παπαριών από τα νεοδημοκρατικά στόματα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 | 9:57 μ.μ.

Αφού μας πούλησαν ψέματα με την σέσουλα τώρα η πραμάτεια τους μετατράπηκε σε ... τρέλα ή διαφορετικά μας τρολάρουν άγρια. 

Δεν μπορείς να δώσεις άλλη εξήγηση όταν διαβάζεις την απάντηση που έδωσε η Αριστοτελία Πελώνη σε δημοσιογραφική ερώτηση..

 "Κυριάκος Μητσοτάκης: Οχι μόνο δεν υπερασπίζεται την μνήμη του πατέρα του, αλλά επιβραβεύει τους επικριτές του γεννήτορα του" τιτλοφορούσαμε την ανάρτηση μας η οποία αναφερόταν στην πολιτική διαδρομή της σημερινής κυβερνητικής εκπροσώπου. Αλλά τώρα δεν είναι αυτό το θέμα μας. .Η δήλωση που έκανε η κ. Α. Πελώνη όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με την έξαρση της βαριάς εγκληματικότητας και τα αλλεπάλληλα συμβόλαια θανάτου που παρακολουθούμε να υλοποιούνται είναι εντελώς απίστευτη. 

 Η εγκληματικότητα γνωρίζει έξαρση, μας είπε η κ. Πελώνη, «διότι όσο είχαμε περιοριστικά μέτρα ήταν πολύ πιο δύσκολο να γίνουν (εγκλήματα)» !!!.

Αυτό το κυβερνητικό στέλεχος ξεπέρασε σε παπαριές και τον Αρη Πορτοσάλτε, που μας είτε ότι πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς γιατί οι μαφιόζοι που κάνουν τις δολοφονίες ξέρουν καλό σημάδι!

Τι είναι τούτοι ωρέ με τους οποίους μπλέξαμε; Παράγουν τόσες μαλακίες που σε λίγο δεν θα έχουμε χρόνο να τις σχολιάσουμε!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger