Home » , , » Το οργανωμένο έγκλημα γνωρίζει πρωτοφανείς "επιδόσεις", με "γατόνια" να κερδοσκοπούν και οι "αρμόδιοι" του "επιτελικού κράτους" να προκαλούν

Το οργανωμένο έγκλημα γνωρίζει πρωτοφανείς "επιδόσεις", με "γατόνια" να κερδοσκοπούν και οι "αρμόδιοι" του "επιτελικού κράτους" να προκαλούν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 | 8:25 μ.μ.


"Στην αναμπαμπούλα ο λύκος χαίρετε" και για να προσαρμόσουμε αυτή την λαϊκή ρήση στην Χρυσοχουντίδικη εποχή, θα λέγαμε ότι τα κάθε είδους γατόνια και μαφιόζοι άρχουν βρει τους "χρυσούς καιρούς" στην διακυβέρνηση της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας".

Το οργανωμένο έγκλημα γνωρίζει πρωτοφανείς "επιδόσεις". Τα δυο πρόσφατα συμβόλαια θανάτου που εκτελέστηκαν στην Αττική και οι σημερινοί πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο, έχουν τρομοκρατήσει μεγάλο μέρος του κόσμου, κάτι που έδωσε την ευκαιρία σε "επιχειρηματίες" να κερδοσκοπήσουν. Ετσι πλημμύρησε το διαδίκτυο με διαφημίσεις "ειδών Προστασίας και Αυτοάμυνας"!  "Η εγκληματικότητα των ημερών μας απαιτεί να μην μένουμε άπρακτοι. Είδη αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας με εγγύηση καλύτερης τιμής" αναφέρουν οι διαφημιστικές ρεκλάμες. .

Και αυτά τα "επιχειρηματικά τσακάλια" είναι λογικό να εκμεταλλευτούν την συγκυρία για να τα κονομήσουν. Αυτό που δεν ανέχεται είναι το κυβερνητικό δούλεμα και η προκλητικότητα των στελεχών του "επιτελικού κράτους".

Την στιγμή που η έξαρση της βαριάς εγκληματικότητας χτυπάει ταβάνι, ο Μητσοτάκης στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο σ' αυτό που ενδιαφέρθηκε να αναφερθεί, ήταν η προκήρυξη  που βγήκε δημοσιεύτηκε χτες για τις προσλήψεις μπάτσων οι οποίοι θα αστυνομεύουν τους Πανεπιστημιακούς χώρους 

«Η προστασία των πανεπιστημίων μέσω της δημιουργίας αυτών των Ομάδων σε συνεννόηση πάντα με τις διοικήσεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων αποτέλεσε μία κεντρική δέσμευση της κυβέρνησης, η οποία θα γίνει πράξη χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση», ήταν η συγκεκριμένη αναφορά του πρωθυπουργού!

Από την άλλη ο υπουργός καταστολής και προστασίας της μπατσάδικης κτηνωδίας θεωρεί ότι μας κάνει ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας λέει ότι γνωρίζει τους μαφιόζους με ονόματα και διευθύνσεις, οι οποίοι υπάρχουν στην χώρα μας αλλά αρκείται ... στην γνώση του. Σ' αυτή την διαπίστωση καταλήγει κάποιος διαβάζοντας αυτό που διέρρευσε στην "Καθημερινή".

"Ακτινογραφία της ελληνικής μαφίας αποτελεί η απόρρητη έκθεση της Ασφάλειας Αττικής που παρέδωσε την Τετάρτη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στις περίπου 100 σελίδες του απόρρητου εγγράφου αναλύονται με λεπτομέρειες η διάρθρωση και η δράση των πιο ισχυρών εγκληματικών ομάδων με έδρα κυρίως την Αττική. Εκβιασμοί, δολοφονίες, λαθρεμπόριο και επιχειρήσεις-βιτρίνες περιγράφονται στην έκθεση, που τέθηκε υπόψη της «Κ»", αναφέρει η εισαγωγή του δημοσιεύματος. .

Και προφανώς μόνο με ειρωνικό τρόπο μπορεί κανείς να σχολιάσει κανείς κάποιος τις κινήσεις Χρυσοχοϊδη:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger