Home » » Eναρκτήρια εκδήλωση του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ

Eναρκτήρια εκδήλωση του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 | 8:35 μ.μ.


Πηγή: 902

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου

Δείτε ζωντανά την εναρκτήρια εκδήλωση του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ με σύνθημα «Δυνατό ΚΚΕ. Νους - Καρδιά - Οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και θα ακολουθήσει διεθνιστικό μουσικό πολυθέαμα.

Το πολιτιστικό πρόγραμμα της σημερινής εκδήλωσης περιλαμβάνει οπτικοποιημένη συναυλία με τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου, συνοδευόμενα από βίντεο και κατασκευές. Ο τίτλος της, «Ποτάμι ο κόσμος και δεν γυρνάει», είναι δανεισμένος από «Το τραγούδι του Μολδάβα» των Μπέρτολτ Μπρεχτ - Κουρτ Βάιλ και εκφράζει την αλήθεια ότι ο κόσμος, παρά τις καμπές και τα εμπόδια, με κινήσεις εσωτερικές που κάποτε φτάνουν να γίνουν ορμητικές, προχωρά μπροστά. 

Το σενάριο της συναυλίας διατρέχει τον στίχο «Η πιο μαύρη νύχτα θα φέρει το φως». Παρακολουθώντας τη βασανισμένη από την καπιταλιστική εκμετάλλευση, την ιμπεριαλιστική βία, τον πόλεμο και την καταστολή, ζωή των σύγχρονων προλετάριων, αλλά και την αντίσταση με τους αγώνες τους, οδηγεί κλιμακωτά στις σοσιαλιστικές επαναστάσεις, σ' αυτές που έγιναν και σ' εκείνες που θα 'ρθουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger