Home » , » Μουσική συλλογή για τα δικαστικά έξοδα του κομμουνιστή ράπερ Pablo Hasel

Μουσική συλλογή για τα δικαστικά έξοδα του κομμουνιστή ράπερ Pablo Hasel

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 | 7:47 μ.μ.

Πρόσφατα δημοσιεύτηκε μια μουσική συλλογή για την υποστήριξη του κομμουνιστή ράπερ Pablo Hasel. 

Ο λόγος που ο Καταλανός καλλιτέχνης είναι στοχοποιημένος και διώκεται από την Ισπανική «δικαιοσύνη» είναι ο πολιτικός του στίχος και η δράση του. Μέσα από την μουσική του καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασκεί έντονη κριτική απέναντι στο σάπιο σύστημα, το Στέμμα και την αστυνομική τρομοκρατία και καταστολή. 

Το αστικό κράτος της Ισπανίας έχει εξαπολύσει έναν ανελέητο «πόλεμο» ενάντια στον καλλιτέχνη από το 2011 έως σήμερα, βαφτίζοντας τον τρομοκράτη και «επικίνδυνο».

Αυτή η μουσική συλλογή έχει γίνει από καλλιτέχνες από διάφορες ηπείρους (Μεξικό, Χιλή, Ισπανία, Γκαμπόν, ΛΔ Κονγκό, Βέλγιο, Ελβετία, Γαλλία) ενώθηκαν για να απαιτήσουν την απελευθέρωση του καταλανού κομμουνιστή ράπερ.

Αυτή η συλλογή είναι διαθέσιμη στα 3 € ή / και δωρεάν τιμή στο bandcamp μέσω αυτού του συνδέσμου: "Soutien à Pablo Hasél". Όλα τα χρήματα που συλλέγονται μέσω αυτού του έργου θα δοθούν στο ταμείο αλληλεγγύης για την κάλυψη των νομικών εξόδων του Pablo Hasel ή για να τον βοηθήσουν κατά την παραμονή του στη φυλακή.

Πηγή: Secours Rouge

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger