Home » , » Τα "προσόντα" του συμβούλου του Χρυσοχοϊδη, Γιάννη Αναστασάκου

Τα "προσόντα" του συμβούλου του Χρυσοχοϊδη, Γιάννη Αναστασάκου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 | 3:37 μ.μ.


Οπως έχουμε μάθει από τα κυβερνητικά στελέχη, τα κομματικά παιδιά που νέμονται κρατικό χρήμα δεν είναι απαραίτητο να έχουν σχέση με το αντικείμενο που διορίζονται, μπορεί να είναι εντελώς άσχετοι, να στερούνται κάθε σχετικής μόρφωσης  αλλά "είναι σαν να έχουν δέκα πτυχία". Είναι κι αυτή μια καινοτομία επί εποχής νεοδημοκρατικής κανονικότητας.

Λαμπρό παράδειγμα ο κύριος Γιάννης Αναστασάκος, Ο εκλεκτός του κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, το πρόσωπο που ανέλαβε να στήσει το επικοινωνιακό σόου για την εύρεση των κλεμμένων πινάκων του Πικάσο και του Μοντριάν από την Εθνική Πινακοθήκη, και έκανε την κυβέρνηση διεθνώς ρεζίλη με την γνωστή "κυβίστηση" του δημιουργήματος του Πικάσο, ενός πίνακα ανυπολόγιστης αξίας.

Αν είναι αληθινό το βιογραφικό που διαβάζουμε στο διαδίκτυο ο εν λόγω κύριος έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος-μηχανικός. 
Στην πορεία βρέθηκε Πρόεδρος της εταιρίας τηλεθέασης ΑGB, ενώ οι προφανώς ιδιαίτερες σχέσεις που διατηρεί με τον κ. Χρυσοχοίδη του πρόσφεραν την θέση του συμβούλου στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων το 2013, ενώ εξακολουθεί να "συμβουλεύει" - με το αζημίωτο και με αμειβόμενος από τον κρατικό προϋπολογισμό φυσικά- τον "προστάτη" του μέχρι σήμερα, καθοδηγώντας τον υπουργό ΠροΠο στο πώς θα χειριστεί θέματα αθλητικής βίας,

Κανείς δεν γνωρίζει το πώς βρέθηκε να "συνδιαλέγεται" με τον πίνακα του Πικάσο, όπως και κανείς δεν έμαθε πριν και γιατί ξυλοκόπησαν άγρια τον κ. Αναστασάκο πριν λίγους μήνες.

Για όλο αυτό το φιάσκο που έγινε  θέμα μέχρι το BBC, με τις τραγελαφικές εικόνες του εμβληματικού πίνακα του Πικάσο να βρίσκεται στο… πάτωμα και οι οποίες έκαναν τον γύρω του κόσμου, υπάρχουν ευθύνες. Κι αυτές έχουν ονοματεπώνυμο: Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.  

Οσο για την ανεκδιήγητη Λ. Μενδώνη αρκεί η παρακάτω τοποθέτηση:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger