Home » , » Αποτάσσοντας τις "αριστερές ιδεοληψίες"

Αποτάσσοντας τις "αριστερές ιδεοληψίες"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 | 5:09 μ.μ.


Χτες μέσα από την εφημερίδα του κουμπάρου της πρωθυπουργικής οικογένειας ενημερωθήκαμε με αρκετές λεπτομέρειες για το κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων το είχε προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη του στην "Καθημερινή της Κυριακής".

Σήμερα μέσω της ιστοσελίδας autotriti γινόμαστε πιο "σοφοί" το πώς η κυβέρνηση της "κανονικότητας" "νοικοκυρεύει" τον κρατικό προϋπολογισμό, που κατευθύνει τα χρήματα του σκληρά φορολογούμενου ελληνικού λαού, τα οποία κόβει από την "σπατάλη" λειτουργίας δομών παροχής δημόσιας υγείας.

Οπως, λοιπόν, ενημερωνόμαστε από τον ιστότοπο που αναφέραμε σήμερα "ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας εξοπλίστηκε αυτή την φορά με ακόμη 7 οχήματα van, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό σχεδόν στα 1.800 αυτοκίνητα.... Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή 1.453 νέων οχημάτων, ενώ πρόσφατα παρελήφθησαν ακόμα 64 οχήματα ιδίου τύπου και επιπλέον 255 οχήματα. Αυτό σημαίνει πως, στην ουσία, μετά και την τελευταία παραλαβή 7 νέων οχημάτων ειδικής χρήσης (ανακριτικά τροχαίας τύπου van) οι αστυνομικές δυνάμεις μετρούν σχεδόν 1.800 (ακριβής αριθμός 1.779) νέες προσθήκες στο δυναμικό τους".

 Δεν θέλουμε κακόπιστα σχόλια για την διαφάνεια αυτών των προμηθειών για τις πιθανές μίζες -αναπόσπαστο στοιχείο τέτοιων καταστάσεων ....

Ανεπίστρεπτο θα είναι να υπάρχουν σχολιασμοί και τις προτεραιότητες που επιλέγει η κυβέρνηση των "αρίστων". Στην εποχή του επιτελικού κράτους δεν επιτρέπονται αριστερές ιδεοληψίες για προστασία της δημόσιας υγείας και τα σχετικά. Προέχει η τάξη και η ασφάλεια του ... πολιτικού συστήματος και η .περαιτέρω θωράκιση των κατασταλτικών μηχανισμών/ 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger