Home » , , » Άντε χαθείτε ρε φασίστες....

Άντε χαθείτε ρε φασίστες....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 | 5:41 μ.μ.


Σχολιάστηκε αρκετά στο διαδίκτυο η σημερινή επίσκεψη που έκανε στην Λέσβο ο υφυπουργός της Ουγγαρίας Τριστάν Αζμέχ και ειδικά την αντιμετώπιση που είχε από την θρησκευτική και πολιτική ηγεσία του νησιού.

Το παρακάτω κείμενο που έγραφε στον λογαριασμό του στο f/b ο δημοσιογράφος Στρατής Μπαλάσκας το θεωρούμε εύστοχο:

 Βρομίζει σήμερα Πέμπτη 8 Ιουλίου με την παρουσία του τη Μυτιλήνη ο Τριστάν Αζμέχ Υφυπουργός της Κυβέρνησης του νεοναζί και φίλου του Ερντογάν, Πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Όρμπαν αρμόδιος λέει (τρομάρα του) για την υποστήριξη των διωκόμενων Χριστιανών και την εφαρμογή του προγράμματος Helps. 

Θα εγκαινιάσει τα συντηρημένα με χρηματοδότηση της Ουγγρικής Κυβέρνησης προς τη Μητρόπολη Μυτιλήνης  παρεκκλήσια της Αγίας Αικατερίνης και του Αγίου Γεωργίου που λένε πως καταστράφηκαν από τους μετανάστες μια και βρίσκονται γύρω από το καμένο στρατόπεδο της Μόριας.

1. Ντροπή για την τοπική Εκκλησία για το ότι δέχθηκε τις πενταροδεκάρες που της έδωσαν οι μισάνθρωποι νεοναζί της Ουγγαρίας.

2. Ντροπή για όσους συναντηθούν με τον εκπρόσωπο του νεοναζί Όρμπαν.

3. Οι διπλανές φωτογραφίες από τον Άγιο Γεώργιο και την Αγία Αικατερίνη, τα παρεκκλήσια  που συντήρησε λέει ο Όρμπαν, όταν τα συντηρούσαν χριστιανοί πρόσφυγες; και τα είχαν μετατρέψει σε πραγματικά θυσιαστήρια του Θεού της αγάπης. 

Τα παρεκκλήσια που από σήμερα βρομίζουν ταμπέλες που γράφουν "Hungary helps ("Η Ουγγαρία βοηθα").

Άντε χαθείτε ρε φασίστες....

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger