Home » , » Ο λαός δεν πρέπει να ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.

Ο λαός δεν πρέπει να ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 | 2:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ένας γιατρός, ένας άνθρωπος, ένας ήρωας, σώζει ζωές. Είναι φυσικό, να βοηθά τον αδύναμο που έχει ανάγκη, αφού δεν είναι φασίστας.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν τους ενδιαφέρουν παράσημα και βραβεία. Δεν το κάνουν γι' αυτό. Η τιμή είναι σ' εκείνους που τους βραβεύουν. Συμφωνούν έτσι με τη μεγάλη τους προσφορά.

Αν μάλιστα είναι φαύλοι και υποκριτές, οι έντιμοι άνθρωποι, όπως η Μάγδα και πολλοί άλλοι, μπορούν να αγνοήσουν τη φιέστα, πράγμα που θα δείξει ακόμα μια φορά το θάρρος τους.

Εκτός από τους ανθρώπους, που είμαστε όλοι μαζί με κείνους που σώζουν ζωές, υπάρχουν και οι φασίστες. Αυτοί που μισούν, που καταστρέφουν.

Αυτοί που, για να βραβεύσουν κάποιον, πρέπει να είναι του κόμματος. Είναι επόμενο αφού ακόμα και για να βρεις δουλειά, ή να την κρατήσεις, πρέπει να υπογράψεις διάφορα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.

Οι ναζί λοιπόν είναι εντελώς αδύνατο να βρουν κάποιον δικό τους, ο οποίος έσωσε ζωές φτωχών συνανθρώπων μας. Ούτε ένα! Οι δεξιοί είναι κατά των προσφύγων. Χαίρονται, όταν πνίγονται παιδιά, θέλουν το θάνατο των άλλων, είναι τέρατα, κομπλεξικοί εγκληματίες και φυσικά ηλίθιοι.

Ηλίθιοι, που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν, πως άλλο είναι η υποστήριξη των δικαιωμάτων ενός φυλακισμένου, όποιος κι αν είναι αυτός, κι άλλο η τρομοκρατία. Τρομοκρατία που άλλωστε η δεξιά χρησιμοποιεί κατά κόρον.

Επιστρέφαμε λοιπόν στα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Ο γιατρός που έσωσε ζωές είναι Αριστερός, επομένως δεν μπορεί να βραβευτεί! Ακόμα χειρότερα για τα διεφθαρμένα μέλη της γαλάζιας συμμορίας, έχει το θάρρος να πει την αλήθεια. Αυτά που βλέπει καθημερινά.

Αμφιβάλει τώρα κανείς πως έχουμε χούντα; Και μάλιστα χούντα των απόλυτα ηλιθίων;

Μένει να δούμε τσιρότα στην οθόνη του κινητού και του υπολογιστή, όπως παλιότερα έβαζαν τσιρότα στους δίσκους. Τόσο γελοίοι κι ακόμα περισσότερο. Και πολύ μα πολύ επικίνδυνοι.

Η Προεδρία της Δικτατορίας σκέφτηκε να κάνει μια υποκριτική τελετή βράβευσης, μια προπαγανδιστική φιέστα, για να δείξει τάχα πως ενδιαφέρεται για τους πρόσφυγες. Η δουλειά στράβωσε, γιατί ο εθνικός ρουφιάνος τους θύμισε, πως ο Ιάσονας μπορεί να πει την αλήθεια, όποτε έτσι κι αλλιώς θα γίνουν ρόμπες.

Αν βραβεύονταν και μετά έλεγε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι που πεθαίνουν οι πρόσφυγες, που αυτός προσπαθεί να σώσει; Φαντάζεστε αμηχανία στην Πρόεδρο, τον Πρωθυπουργό και τους άλλους; Οι φασίστες τρέμουν την αλήθεια. Μετά βέβαια ο εθνικός ρουφιάνος το πήρε απάνω του, γιατί αυτός είναι ο ρόλος του: Να δεχτεί το πιόνι την κατακραυγή!

Ο λαός δεν πρέπει ν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Προτείνω να αντιγράψουμε τα εμετικά σχόλια των γαλάζιων τρολλ, να τα έχουμε μαζί με τις εικόνες του Ολοκαυτώματος, των καμμένων χωριών, των εκτελεσθέντων τους λόγους του Χίτλερ. Να διδάξουμε τι είναι ο ναζισμός, ο ρατσισμός, το μίσος, η φασιστική βλακεία, η μισανθρωπιά και η ανθρωποφαγία που χαρακτηρίζει τη δεξιά. Αυτοί είναι, αυτοί ήταν και αυτοί θα μείνουν. Καμία εξέλιξη γι αυτού του είδους τα ασπόνδυλα.

Πρέπει όμως πάντα να τονίζουμε πως αυτά τα παράσιτα είναι κατευθυνόμενα. Αν η Πρόεδρος, ο Πρωθυπουργός κλπ είχαν διαφορετικές απόψεις, πολύ απλά δεν θα άκουγαν τα τρολλ και τον εθνικό ρουφιάνο, που θα μπορούσε άνετα να καταδικαστεί ως συκοφάντης, αν κάποιοι είχαν περισσότερο μυαλό.

Τι περιμένουμε από τα δεξιά αποβράσματα; Διώξεις! Μισούν τους ανθρώπους και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Είναι δε συγκλονιστικό πως τα επιχειρήματα των γαλάζιων καθαρμάτων είναι ακριβώς ίδια με κείνα των ναζί δικαστών, που καταδίκαζαν σε θάνατο τους Αντιστασιακούς Γερμανούς. Όποιοι αντιστέκονταν στο Χίτλερ ήταν “προδότες της Γερμανίας”!

Φυσικά ξέρουμε ποιος κατέστρεψε τελικά τη Γερμανία κι ολόκληρο τον κόσμο. Η συμμορία της Νέας Δημοκρατίας καταστρέφει αυτή τη στιγμή την Ελλάδα. Κι ενώ τη ρημάζει φωνάζει. Μας βάζουν τις φωνές οι κλέφτες και οι φονιάδες!

Ξέρουμε όμως και τι θα γίνει στο τέλος. Ακόμα μια φορά θα τους τσακίσουμε. Ακόμα μια φορά θα είναι τα αποσπόρια των ηττημένων.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger