Home » , » Η γραπτή οργή και αγανάκτηση για την συμπεριφορά των μπάτσων που υπάρχει στο διαδίκτυο, να εκφραστεί ζωντανά στους δρόμους!

Η γραπτή οργή και αγανάκτηση για την συμπεριφορά των μπάτσων που υπάρχει στο διαδίκτυο, να εκφραστεί ζωντανά στους δρόμους!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 | 4:24 π.μ.


Αρχικά να υπογραμμίσουμε ότι δεν έχουμε απλώς κάποιες καταγγελίες μιας 18χρονης ότι ο μπάτσος βασανιστής της την κακοποιούσε, την βίαζε και την εξέδιδε, χρησιμοποιώντας την άτυχη κοπέλα για να αποσπά χρήματα. Οπως δήλωσε σε ιστοσελίδα ο δικηγόρος της Γιάννης Μυκωνιάτης, ο μπάτσος - προαγωγός πέρα απ' το ότι την απειλούσε με το όπλο του "είχε δημοσιοποιήσει στοιχεία της σε γνωστή ιστοσελίδα μέσω της οποίας την εξέδιδε".
Οπότε τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το έγκλημα του ένστολου κτήνους είναι αναμφισβήτητα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει αν και η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η ασφυκτική παρουσία της αστυνομίας συνεχίζεται, εμποδίζοντας ακόμα και τους δικηγόρους της να την συναντήσουν. .

"Είναι στο νοσοκομείο, αφού διασφάλισαν ότι δεν θα έρθει σε καμιά επικοινωνία με τους δικηγόρους. Το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει ιδέα τι εξετάσεις πρέπει να ζητήσει έτσι ώστε να βοηθήσουν την δίκη, δεν έχει ανθρώπους γύρω της να την στηρίξουν, εκτός από μια μπατσίνα που τη συνοδεύει, δεν έχει μάθει τίποτα από το στόμα των αλληλέγγυων παρ;a μόνο τις λέξεις του κράτους. Ευτυχώς για εμάς, στο νοσοκομείο υπηρετούν άνθρωποι που θα την φροντίσουν....", αναφέρει χρήστης του f/b

Το ότι είναι ξημερώματα Κυριακής και υπάρχουν 25.000 tweet είναι ένα δείγμα ότι αυτή η περίπτωση συγκίνησε και αφύπνισε πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο εύκολα διαχειρίσιμη με τον τρόπο που θα ήθελαν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί. 

Αυτό από μόνο του όμως δεν λέει και πολλά πράγματα. Πρέπει να παρουσιαστεί στην επιφάνεια ο λαϊκός παράγοντας και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε ο φόβος να αλλάξει στρατόπεδο. Είναι απαραίτητο να περάσει το μήνυμα ότι δεν θα φοβάται μια γυναίκα που έχει βιαστεί να καταγγείλει το έγκλημα που έγινε σε βάρος της, αλλά να φοβούνται οι μπάτσοι  και να μην τολμούν να το συγκαλύψουν! 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι από το πρωί θα έχουμε δεκάδες τέτοια καλέσματα. 

Η γραπτή οργή και αγανάκτηση για την συμπεριφορά των μπάτσων που υπάρχει στο διαδίκτυο, να εκφραστεί ζωντανά στους δρόμους! 











Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger