Home » , » Άλλος για Χίο τράβηξε πήγε, κι άλλος για Μυτιλήνη...

Άλλος για Χίο τράβηξε πήγε, κι άλλος για Μυτιλήνη...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 | 2:08 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν ξέρω για Χίο, πάντως Μυτιλήνη που πήγε ο Κουτσούμπας, είχαμε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στο νησί της Λέσβου. Αν λάβουμε μάλιστα υπόψη πως είναι κατακαλόκαιρο και δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με την πανδημία, πρόκειται για το μεγαλύτερο και το πιο αισιόδοξο μήνυμα.

“Με μια συγκλονιστική πορεία και συγκέντρωση στη Μυτιλήνη πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο στην Ιστορία το 30ό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ, καταλαμβάνοντας ξεχωριστή θέση στην πορεία των 30 χρόνων που η Οργάνωση διοργανώνει -από τις Πρέσπες το 1991- το αγωνιστικό αντάμωμα φίλων και μελών από όλη τη χώρα...”

“Σε Ελλάδα και Τουρκία ίδιος ο εχθρός: ΝΑΤΟ - κυβερνήσεις – καπιταλισμός”! Ήταν το κεντρικό σύνθημα.

Τι να περιγράψουμε; Τα video και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

“Αξίζει να σημειωθεί ότι υποδειγματική ήταν για μια ακόμα φορά η τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας τόσο στη συγκέντρωση όσο και στην κατασκήνωση από τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ”.

Το τονίζουμε, γιατί ξέρουμε πόσο ανησυχούν φασίστες νεογιδοκράτες για την... υγεία μας!

Το τι έγινε στο απόλυτα πετυχημένο 30ό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ και στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς μπορείτε να το διαβάσετε από τον 902.

Θα κάνω λίγη πλάκα στους φασίστες.

Πονάτε; Φυσικά πονάνε. Στη Λέσβο η γαλάζια συμμορία είχε 39% στο νομό, 37,85% στην πόλη της Μυτιλήνης. Και τώρα το νησί θα γίνει κόκκινο.

Ας κάνει συγκέντρωση ο δήθεν καταλληλότερος, όπου θέλει, να γελάσουμε.

Ο κόσμος ιδιαίτερα στα νησιά είναι εξοργισμένος. Περίμενε τουλάχιστο φέτος να έρθουν τουρίστες. Κι αντί να πάμε καλύτερα, πάμε χειρότερα! Πόσοι έκλεισαν τα μαγαζιά τους, πόσοι έχασαν τις δουλειές τους;

Ακρίβυναν τα πάντα, οι μισθοί μειώθηκαν, η ανεργία, το χρέος, η ύφεση, τα ελλείμματα καλπάζουν, η εγκληματικότητα είναι ψηλότερα από ποτέ, ενώ υπάρχει ανασφάλεια και εξ αιτίας της εξωτερικής πολιτικής, που είναι αντιφατική και παράλογη.

Όπως παράλογα είναι τα μέτρα για τον ιό. Και φυσικά αναποτελεσματικά. 2.327 τα σημερινά κρούσματα. “Χαρά” που έκαναν όσοι το άκουσαν! Ειδικά σε όσους ασχολούνται με τον τουρισμό, έγινε η καρδιά τους περιβόλι, με φυτεμένες πικραγγουριές.

“Εξετάζεται ξανά όλο το πλαίσιο για την λειτουργία της εστίασης”.

Το βρήκα Πέτσα! Να ξαπλώσουν στο πάτωμα! Και να βγαίνουν έρποντας από το εστιατόριο! Μη σηκώσουν το κεφάλι και τους πετύχει ο ιός! Γιατί είναι όπως οι ελεύθεροι σκοπευτές: Όπου βρει ακάλυπτο, ρίχνει στο ψαχνό!

Εγώ κάνω πλάκα, αυτοί όμως παίζει και να το πιστέψουν!

Φυσικά για τα χάλια μας δεν φταίνε ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι μετανάστες.

Αυτό το κατάλαβε ο κόσμος που, αν τον αφήσουν να σκεφτεί ψύχραιμα, θα δώσει κλωτσιά στο ρατσισμό, το φασισμό και το νεοφιλελευθερισμό που τον έχει καταστρέψει.

Δεν κοκκίνισε μόνο το νησί, κοκκίνισε κι ο σβέρκος των ναζί. Οι οποίοι λύσσαξαν από το κακό τους! Έτσι, να πονάνε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger