Home » , » Αδιανόητη συμπεριφορά από τα "Μιχαλάκια" του Χρυσουχουντίδη! - Ποια Τουρκία μπορεί να συγκριθεί με την ελληνική δημοκρατία

Αδιανόητη συμπεριφορά από τα "Μιχαλάκια" του Χρυσουχουντίδη! - Ποια Τουρκία μπορεί να συγκριθεί με την ελληνική δημοκρατία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 | 1:05 π.μ.

Αναζητεί απάντηση το ερώτημα πώς εξακολουθούμε να ανεχόμαστε όλα αυτά που βιώνουμε καθημερινά και έχουν σχέση με την απόλυτη υλοποίηση της πρότασης που είχε απευθύνει ο Επίτιμος των Βρικολάκων προς τους μπάτσους: "Το κράτος είστε εσείς".

Επί διακυβέρνησης «επιτελικού κράτους» και υπουργού Προστασίας της μπατσάδικης βαρβαρότητας, Χρυσοχουντίδη η αστυνομική βία έχει απογειωθεί κάτι που αναγκαστικά το παραδέχονται και τα δικά τους στοιχεία. Σύμφωνα με κείμενο που έχουν αναρτήσει -γεμάτο ψέματα και λογικές ακροβασίες- στην ιστοσελίδα του υπουργείου ΠροΠο το 2019 οι καταγγελίες για την αστυνομική βία ήταν 63, ενώ το 2020 εκτοξεύτηκαν στις 111! 
Δηλαδή μέσα σε ένα χρόνο αυξήθηκαν σχεδόν κατά 80%. (Είναι αστείες οι δικαιολογίες που επικαλούνται οι μπάτσοι για να δικαιολογήσουν το γεγονός).

Κι αυτό που συμβαίνει αυτές τις ώρες με την περίπτωση του μπάτσου ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη μια μικρή κοπέλα την οποία κακοποιούσε, βίαζε και εξέδιδε. είναι απίστευτο! Οι συνάδελφοι του ένστολου εγκληματία κάνουν ότι μπορούν να συσκοτίσουν την υπόθεση και εξακολουθούν να βασανίζουν το θέμα.

Η πληροφόρηση που μας δίνει η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη, μέσω του λογαριασμού της στο f/b:περιγράφει αδιανόητες καταστάσεις:

 12 ώρες μετά την καταφυγή της στην αστυνομία, η 18χρονη που κατάγγειλε την αιχμαλωσία και κακοποίηση της από αστυνομικό, και ενώ έχει ολοκληρώσει την κατάθεση της, κρατείται στη Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων, χωρίς να επιτρέπεται στους συνήγορους της να τη δούμε, χωρίς να αφήνεται ελεύθερη, χωρίς να μεταφέρεται σε νοσοκομείο το οποίο έχει άμεση ανάγκη. Μια νέα αιχμαλωσία στην Ελλάδα του 2021!

Και συμπληρώνει σε επόμενο κείμενο της η αγωνίστρια νομικός

Με πολιτικό αυτοκίνητο που πέρασε μπροστά μας με το κορίτσι μέσα, η ελληνική αστυνομία εξαφάνισε το 18χρονο κορίτσι, χωρίς επικοινωνία με τους δικηγόρους της, χωρίς να ξέρουμε ούτε που την πηγαίνουν ούτε τι έχει συμβεί ... Ποια Τουρκία μπορεί να συγκριθεί με την ελληνική δημοκρατία...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger