Home » , » Μπατσάδικα λόγια και έργα - Ενστολος υπάνθρωπος κακοποιούσε, βίαζε και εξέδιδε νέα κοπέλα και οι συνάδελφοί του προσπαθούν να τον καλύψουν

Μπατσάδικα λόγια και έργα - Ενστολος υπάνθρωπος κακοποιούσε, βίαζε και εξέδιδε νέα κοπέλα και οι συνάδελφοί του προσπαθούν να τον καλύψουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 | 9:34 μ.μ.


Του Κώστα Μ

Η συγκλονιστική καταγγελία έγινε από την δικηγόρο Αντωνία Λεγάκη, στην ιστοσελίδα ΤPP, για να ανακυκλωθεί στην συνέχεια από αρκετούς ιστότοπους και να δημιουργηθούν εκατοντάδες σχόλια από χρήστες του διαδικτύου. 

Ο σημερινός εγκληματίας -υπηρέτης του νόμου που αποκαλύφθηκε δεν παρουσιάζεται με το όνομα του, ενώ γίνονται γνωστά τα "κατορθώματά" του, με θύμα μια νεαρή κοπέλα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ένστολος αυτός υπάνθρωπος κρατούσε αιχμάλωτη μια μικρή κοπέλα -18χρονη, ίσως και ανήλικη- την οποία κακοποιούσε, βίαζε και εξέδιδε. 

Κάποια στιγμή η κοπέλα κατόρθωσε να δραπετεύσει από την φυλακή της, και σε άσχημη κατάσταση, χτυπημένη και τρομαγμένη., αναζήτησε την βοήθεια θαμώνων καταστήματος. "Οι άνθρωποι στην καφετέρια θέλησαν να τη βοηθήσουν. Και το πρώτο τους «σφάλμα», όπως φαίνεται, ήταν να καλέσουν την αστυνομία, τους συναδέλφους του βασανιστή και εκμεταλλευτή της", αναφέρει το δημοσίευμα στο TPP.  Οι άντρες από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ που καταφθάνουν, προχωρούν σε απίστευτες μεθοδεύσεις για να καλύψουν τον συνάδελφο τους..  

Με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα δεμ είναι δυνατόν να καλυφθεί. Εντύπωση προκαλεί όμως ότι μετά τόσες ώρες από την στιγμή που έγινε ηνωστό δεν υπάρχει καμιά αντίδραση από την φυσική και ολιτική ηγεσία της αστυνομίας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger