Home » , , » Μπαίνουν (ξανά) τα γίδια στο μαντρί

Μπαίνουν (ξανά) τα γίδια στο μαντρί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 | 7:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Τα πρόβατα στη στρούγκα Χρυσούλα κι αδερφούλα…» Ροβόλα τα Κούλη μου και μαζί γαργάλατα, να κατεβάσουν γάλατα. Βάλε τα ξανά στη στάνη κι ας ψοφήσουν όλα!

«Μωυσή» πάλι πάτο με τους τουρίστες έτσι; Φαίνεται. Για να μιλάνε καλοκαιριάτικα για ιό και μεταλλάξεις, πέθανε ο Τουρισμός. Πάει η βαριά του τσολιά! Η βιομηχανία, όχι τίποτε άλλο.

Ήρθε που λέτε η Δέλτα μετάλλαξη που μεταδίδεται σε 5 δευτερόλεπτα στα είκοσι μέτρα. Ε δεν είναι και πολύ γρήγορη. Άμα τρέξουμε, δε μας φτάνει. 4 μέτρα το δευτερόλεπτο είναι 14,4 χιλιόμετρα την ώρα. Βλέπεις τον άλλον να έρχεται; Πάρε δρόμο τώρα!

Σε λίγο θα βγει η Μου που μαζί με τη Νι θα φοράνε καπέλο, ώστε να δείξουν πόσο έχει προχωρήσει η πρόληψη σε μπάχαλα σαν το δικό μας.

Από καρδιά πέθανε το 35% πέρυσι. Από καρκίνο το 25%. Από λοιμώξεις του αναπνευστικού μαζί και ο κορονοϊός το 12%. Καλά κάνουμε και φυλαγόμαστε από τον ιό, μήπως όμως να κάναμε κάτι και για τα υπόλοιπα;

Από πλημμύρες πόσοι πέθαναν; Ένας μόνο αποζημιώθηκε. Καλά έκανε το δικαστήριο, πολύ σωστά, αν και υποψιαζόμαστε πως το έκαναν για να ρίξουν ευθύνες στους προηγούμενους. Πιστεύουμε πως πρέπει να πάρουν όλοι την ίδια ακριβώς αποζημίωση, ασχέτως πότε πνίγηκαν, χωρίς δίκη, αφού πλέον υπάρχει προηγούμενο.

Μόνο πέρυσι πχ πνίγηκαν 12 συνάνθρωποι μας. Ποιος έφταιγε εκεί κύριοι δικαστές; Η ΕΛΑΣ, η Περιφέρεια και το ας το πούμε «Κράτος». Πληρώστε λοιπόν τους συγγενείς των θυμάτων, τώρα, χωρίς κόλπα κι αναβολές.

Πίσω στη Μετάλλαξη. Η Πι είναι της Πάτρας, όχι η Κ. Πίνει μαυροδάφνη, τραγουδά και μασκαρεύεται εμβόλιο. Γαμάτη μετάλλαξη, όχι σαν κάτι ξενέρωτες, που μας έκλεισαν μέσα.

Να το θυμάστε. Στο τέλος, για να μας φυλακίσουν ξανά, θα πουν πως υπάρχει μετάλλαξη που διακτινίζεται! Έχει μυτερά αυτιά και τη λένε Σποκ.

Τι άλλα νέα; 77 δολάρια το πετρέλαιο και συνεχίζει να ανεβαίνει. Που πάει να πει έρχονται ανατιμήσεις σε… όλα. Εισιτήρια, εμπορεύματα… Πληθωρισμός. Όχι μόνο σε μας, παντού. «Κανονικότητα» θα πει σφίξτε κι άλλο το ζωνάρι. Πόσο άλλο; Δεν έμεινε να σφίξουμε. Κοπήκαμε στη μέση! «- Ναι, αλλά ο Πολάκης καπνίζει».

«Η μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται ακόμη κι αν διασταυρωθούμε με κάποιον στον δρόμο». Γιατί οι άλλες πως μεταδίδονται; Αν σκεφτούμε κάποιον; Κάπως περίεργα μας τα λένε. Αν είναι τόσο μεταδοτική, δεν έχει σημασία ούτε η μάσκα ούτε το lockdown. Έτσι κι αλλιώς θα κολλήσουμε όλοι! Οπότε τι ανησυχούμε; Τους τουρίστες τους πλησιάζουμε, ή τους λέμε να γυρίσουν στις χώρες τους;

Μπας και είναι διαφημιστικό όλο αυτό, να κάνουμε κάνα εμβόλιο; Αυτοί θα σου πουλήσουν τα πάντα. Ακόμα και το φύκι για μεταξωτή κορδέλα. Εδώ πούλησαν τα ίδια τους τα γίδια με τη συμφωνία των Πρεσπών. Να θυμηθούν αυτά που λεν τώρα τα ΜΜΕ, για όταν θα ανοίξουν τα σχολεία. Μην τα γυρίσουν μετά και πουν δεν κολλάει στις αίθουσες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger