Home » , » Η ΠτΔ μας έχει συνηθίσει σε επιδείξεις πατριωτικοταλιμπανισμού και τώρα προσθέτει στο βιογραφικό ένα απίστευτο ξεφτιλίκι από έναν γραφικό, ακροδεξιό βουλευτή.

Η ΠτΔ μας έχει συνηθίσει σε επιδείξεις πατριωτικοταλιμπανισμού και τώρα προσθέτει στο βιογραφικό ένα απίστευτο ξεφτιλίκι από έναν γραφικό, ακροδεξιό βουλευτή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 | 6:34 π.μ.


Αυτά που παρακολουθούμε καθημερινά μόνο σε εποχές νεοδημοκρατικής κανονικότητας θα μπορούσαν να υπάρξουν. 

Την προσοχή σας. Τελευταίο σκηνικό νο 7.090/

Στην αρχική φωτογραφία εμφανίζεται ο 37χρονος διασώστης προσφύγων Ιάσωνας Αποστολόπουλος, Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvxs το παλικάρι αυτό  έχει διακριθεί διεθνώς για τη πολυετή συνεισφορά του στη διάσωση των προσφύγων στη Μεσόγειο και σήμερα συνεργάζεται με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα σε επιχειρήσεις διάσωσης προσφύγων και μεταναστών από την Λιβύη και την Αφρική.

Εχει, επίσης βραβευθεί από τον δήμαρχο του Παλέρμο που τον ανακήρυξε επίτιμο δημότη και  το υπουργείο Ναυτιλίας της Δανίας του απένειμε το Ναυτικό Βραβείο 21 για τις διασώσεις του στη ζώνη της Μάλτας..

Στην φιέστα που οργανώνεται σήμερα με ευκαιρία την 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η ίδια η γλάστρα του Προεδρικού Μεγάρου τον συμπεριέλαβε στους καλεσμένους. Οπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ "επικοινώνησε η προεδρία της Δημοκρατίας και του ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων που θα παρασημοφορήσει η πρόεδρος, με απόφαση της ίδιας της κυρίας Σακελλαροπούλου που γνωρίζει και παρακολουθεί το έργο του. Χθες μάλιστα Παρασκευή, του ζητήθηκε η ακριβής ιδιότητα του για να συμπεριληφθεί στο σχετικό ΦΕΚ".

 Επίσης σε χθεσινό τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου με τίτλο «Οι προσωπικότητες που θα παρασημοφορήσει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου» αναφέρεται σχετικά ότι θα του απονεμηθεί ο Χρυσός Σταυρός του Τάγματος του Φοίνικος.

Αν κάνει σχέδια ο άνθρωπος γελάει ο θεός λέει μια λαϊκή ρήση ενώ στην ίδια κατεύθυνση μια παροιμία συμπληρώνει "άλλα μελετούν τα βόδια και άλλα ο ζευγάς". Και στην προκειμένη περίπτωση: Είναι δυνατόν να σχεδιάζει εκδήλωση η ΠτΔ χωρίς να ρωτήσει τον ... Μπογδάνο;
 
Αργά, λοιπόν χθες το βράδυ, ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος μας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι «ο επιθετικός επικριτής της πολιτικής υπεράσπισης των συνόρων της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλά και συνολικά των Σωμάτων Ασφαλείας, ΔΕΝ θα τιμηθεί αύριο από την πρόεδρο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί»
Και εδώ ο Μπογδάνος δεν λέει ψέματα αφού τον επιβεβαιώνει και ο Ιάσωνας Αποστολόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή διάσωσης στη Σικελία. δηλώνοντας ότι  «Μετά τα μεσάνυχτα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα  από το υπουργείο Εξωτερικών στο οποίο ο κ. Ζεβελέκης, που δεν γνωρίζω, μου ανακοίνωσε ότι "με τα νέα δεδομένα, δεν συγκροτείται η υπόθεση της παρασημοφόρησης μου"»!

Δεν επιδέχεται κανέναν σοβαρό σχολιασμός η τραγελαφική αυτή είδηση. Η ΠτΔ μας έχει συνηθίσει σε επιδείξεις πατριωτικοταλιμπανισμού και τώρα προσθέτει στο βιογραφικό ένα απίστευτο ξεφτιλίκι και μάλιστα από έναν γραφικό, ακροδεξιό βουλευτή. (Αυτοί οι χαρακτηρισμοί σηκώνουν μήνυση κ. "διανοούμενε". Μην το παραλείψετε).  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger