Home » , » Η Χαλιμά κουμπάρος - Είναι παρενέργειες από επίσκεψη στο Νοορ1, μην ανησυχείτε!

Η Χαλιμά κουμπάρος - Είναι παρενέργειες από επίσκεψη στο Νοορ1, μην ανησυχείτε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 | 8:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κανένα παραμύθι δεν πρόκειται να σώσει το δικτάτορα Μητσοτάκη και τη γαλάζια συμμορία που λυμαίνεται τη χώρα.

Η διαφορά δήθεν είναι διψήφια με την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ να έχει το ένα τρίτο (το μακρύτερο) του ποσοστού. Ένα μέζεο έχει, κι όταν τολμήσουν να κάνουν εκλογές, θα φανεί πως πάει για το ένα πέμπτο, μπορεί και λιγότερο.

Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος με όλα όσα έκανε ο Μητσοτάκης.

Με τα μυριάδες σκάνδαλα όπου ντερλίκωσαν γαλάζιες κάμπιες και άλλα ακροδεξιά παράσιτα.

Από την αλαζονεία και τις προκλητικές δηλώσεις των δεξιών ανθρωποφάγων, που βιάζουν κατ' επανάληψη τη λογική.

Από τα χάλια της Οικονομίας όπου το βιώσιμο χρέος έχει φτάσει πλέον σε άλλους γαλαξίες.

Θυμάστε το τραγούδι που έλεγε “η αγάπη μας είναι λίγο πιο μικρή απ' το σύμπαν γιατί πρέπει να χωράει κάπου;” Στο χρέος και το έλλειμμα ταιριάζει περισσότερο το “δε χωράς πουθενά”!

Μη εύχεστε στο Μητσοτάκη να πάει να γαμηθεί. Αρκετά παράσιτα έχουμε. Εγκατέστησε την κόρη στο Χάρβαρντ και οι ΗΠΑ κόλλησαν! Χρειάζονται επειγόντως format!

Χάθηκε σε μια χρονιά σχεδόν το 20% των δασών της χώρας, πράγμα που σημαίνει πως πέντε τέτοιες χρονιές και θα έχουμε δέντρα μόνο σε φωτογραφίες και παλιά video.

Τα Χριστούγεννα αντί για δέντρο, θα στολίσουμε ανεμογεννήτριες. Δεν είμαι υπέρ κανενός οικολογικού κατασκευάσματος, όταν για να μπει πρέπει να καεί δάσος.

Υπάρχουν πολλές συσκευές που παράγουν οξυγόνο, άλλες που δεσμεύουν το διοξείδιο, οι τέντες κάνουν σκιά κλπ. Η φύση όμως μας έδωσε την καλύτερη εντελώς δωρεάν: Λέγεται φυτό. Αν δεν θέλεις να πληρώνεις για να αναπνεύσεις, προστάτεψε τα δάση από τη νεοφιλελέ λαίλαπα.

Φυσικά η αγανάκτηση κορυφώνεται με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και το πογκρόμ των ανεμβολίαστων.

Είχαμε ήδη μεγάλη ανεργία, απολύσεις, εξαθλίωση, φτώχεια, τώρα θα έχουμε απόλυτη καταστροφή για την οποία θα κατηγορηθούν όχι τα παλιοτόμαρα της ΝΔ που τη δημιούργησαν, αλλά τα θύματα!

13.544 νεκροί και συνεχίζει να θερίζει ο Επίτιμος Χάρος. Νομίζετε πως πέθανε ο Δράκουλας πα-τέρας του δικτάτορα; Απλά διορίστηκε στη θέση του βαρκάρη του Αχέροντα, που συνταξιοδοτήθηκε!

Όσοι είστε ανεμβολίαστοι, εμποδίζετε τη μίζα και το λάδωμα των κηφήνων μας. Θα εκτελεστείτε γι αυτό.

Τα εμβόλια είναι καλά γιατί είναι πανάκριβα: 20 - 25 ευρώ η δόση, 3 τουλάχιστον δόσεις 60 με 75 ευρώ ο καθένας. Αν εμβολιαστούν και τα μωρά, που δε αρρωσταίνουν σοβαρά από Κορονοϊό, θα αυξηθούν οι λογαριασμοί κάποιων καθαρμάτων, που έχουν έξοδα, γιατί σπουδάζουν τα ντουβάρια τους έξω.

Τι κι αν τα εμβόλια για να γίνουν κοστίζουν μόλις το 1/10 των χρημάτων που τα πουλάνε; Έχουν να δώσουν και στο κηφηναριό οι σοβαρές εταιρίες.

Στο μεταξύ η Σουηδία θυμάστε πως είχε προτιμήσει την ανοησία της αγέλης; Είχε 14.644 νεκρούς αλλά την ακολουθούμε σε απόσταση αναπνοής. Τον τελευταίο καιρό την πλησιάζουμε και μάλλον θα την περάσουμε σύντομα. Μια χώρα που δεν πήρε κανένα μέτρο!

Για να δείτε πόσο “σωθήκαμε”! Άλλωστε ο δεξιός ψάλτης – συγκοινωνιολόγος το είπε. Αν δεν πάρουμε μέτρα θα έχουμε 13.685 νεκρούς. Μέχρι 1 Σεπτέμβρη θα τους έχουμε περάσει.

Τώρα τα τρολλ της ΝΔ κατηγορούν τα θύματα μαζί με τους γιατρούς και νοσηλευτές που κάποτε χειροκροτούσαν!

Μη μασάτε ήρωες γιατροί και νοσοκόμοι. Τα ίδια ακριβώς έπαθε ο Χριστός! Μάλιστα Αυτός πήγε από το “ωσαννά” στο “σταύρωσον μέσα σε μια βδομάδα!

Κατά τα άλλα ο Κουμπάρος Χαλιμά λέει πως ψηφίσουμε το Μητσοτάκη. Είναι παρενέργειες από επίσκεψη στο Νοορ1, μην ανησυχείτε. Άλλωστε και η Χαλιμά τη μύριζε την παπαρούνα της για να λέει τέτοια παραμύθια.

Τα παραμύθια όμως τελειώνουν όπως και τα ψέματα. Και τότε ίσως δούμε κρεμάλες. Αν ξυπνήσουν οι σκλάβοι από το λήθαργο και σπάσουν τις αλυσίδες...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

29 Αυγούστου 2021 στις 12:39 π.μ.

Όσο μπορώ να καταλάβω την κοινωνική κίνηση οι απώλειες Μητσοτακη είναι από τα δεξιά.Απο αυτους που δεν θελουν λοκ νταουν και εμβολια και διαμαρτυρονται για την εφαρμογη της συνθηκης των πρεσπων και ζητουν πιο αυστηρη μεταναστευτικη πολιτικη.

30 Αυγούστου 2021 στις 7:30 μ.μ.

Yale, οχι Harvard. Μη χαλάσουμε τη μόστρα του μαγαζιού...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger