Home » , » Επίδειξη "υψηλού επαγγελματισμού" από μπάτσους

Επίδειξη "υψηλού επαγγελματισμού" από μπάτσους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 | 7:35 μ.μ.

Τα υφιστάμενα ένστολα "αστροπελέκια" που Χρυσοχουντίδη πέρα απ' την κτηνώδη συμπεριφορά τους στους διαδηλωτές, τις τραμπούκικες επιθέσεις τους σε τυχαίους πολίτες και στο να μετατρέπουν την ΓΑΔΑ σε άντρο βασανιστηρίων, δεν είναι λίγες οι φορές που μας προσφέρουν αβίαστα το γέλιο με τις επιδείξεις --- ευφυίας τους.

Η είδηση, λοιπόν, που συναντάμε στο διαδίκτυο μας πληροφορεί ότι τα "τσακάλια" τα οποία έχουν αναλάβει την "υπεράσπιση του νόμου" στην Μεσσηνία, έγραψαν στο ενεργητικό τους άλλη μια τεράστια επιτυχία. Συγκεκριμένα στα πρόσωπα 13 Ευρωπαίων πολιτών -πρόκειται για Γερμανούς και Γάλλους τουρίστες- ¨ανακάλυψαν{ την εισβολή Ταλιμπάν στην Ελλάδα! Αφού τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και τους ταλαιπώρησαν, αναγκάστηκαν να τους αφήσουν ελεύθερους. (Δικαιολόγησαν οι μπάτσοι την πράξη τους επικαλούμενοι ότι μπερδεύτηκαν απ' τις παραδοσιακές μουσουλμανικές φορεσιές που έφεραν οι τουρίστες εξ' αιτίας του θρησκεύματος τους).

Τώρα εδώ που τα λέμε, μικρό το συγκεκριμένο μπτσάδικο "μπλέξιμο". Εδώ άλλα "όργανα" έφτασαν στο σημείο να συλλάβουν και να φυλακίσουν  δυο αλλοδαπούς εργάτες, γιατί θεώρησαν τον ξυλόστοκο που είχαν για την δουλειά τους, κοκαϊνη;  Είναι αυτό που λέει και ο πολιτικός προϊστάμενος των μπάτσων για τον "υψηλό επαγγελματισμό που διακρίνει το αστυνομικό σώμα".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger