Home » , » Ταλιμπανιστήρια και νεγιδοκράτες.

Ταλιμπανιστήρια και νεγιδοκράτες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 | 7:35 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα καθίκια οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές δεν ήθελαν Κομμουνισμό στο Αφγανιστάν, όπου όλοι γυναίκες - άνδρες είχαν τα ίδια δικαιώματα.

Έτσι εξόπλισαν κι εκπαίδευσαν τα ταλιμπανιστήρια (Ταλιμπάν = σπουδαστής ισλαμικής σχολής), ώστε να αρχίσουν ανταρτοπόλεμο στους Σοβιετικούς.

Τότε λεγόταν μουτζαχεντίν, πολεμιστής του ιερού πολέμου, τζιχαντιστής δηλαδή.

Μπορούμε να τον πούμε και φονταμενταλιστή ή απλά... θεούσα!

Έλα όμως που με όλους τους φανατικούς υπάρχει το εξής πρόβλημα: Είναι όλοι τους αναξιόπιστοι. Έχουν εμμονές, έτσι δε θα διστάσουν να ρίξουν τους πρώην συμμάχους τους.

Είναι όπως οι φασίστες: Δε θέλουν να μείνει ζωντανός κανείς άλλος, εκτός από κείνους που έχουν τα ίδια βλαμμένα μυαλά.

Ο Μπιν Λάντεν λοιπόν, πρώην πράκτορας της CIA, έκανε τις επιθέσεις της 11 Σεπτεμβρίου κάνοντας ρόμπα τις ΗΠΑ, σκοτώνοντας επίσης χιλιάδες Αμερικανούς ψηφοφόρους.

Βέβαια οι ιμπεριαλιστές βρήκαν ευκαιρία να κάνουν επεμβάσεις σε ένα σωρό χώρες. Εκτός από τη Σαουδική Αραβία που κατάγονταν ο Λάντεν και το Πακιστάν που κρύβονταν!

Το ότι ήταν στο Πακιστάν σας λέει κάτι για τους συμμάχους σας, μαλάκες Αμερικάνοι;

Στο Αφγανιστάν τώρα.

Οι Ταλιμπάν έγιναν άσσοι στον ανταρτοπόλεμο. Έτσι, όταν εισέβαλαν οι ΗΠΑ και οι άλλοι, μεταξύ αυτών και εμείς, άρχισαν ένα φοβερό αντάρτικο. Όσους και να σκότωναν οι ιμπεριαλιστές έπαιρναν τη θέση τους περισσότεροι.

Γιατί οι ΗΠΑ πήγαν να εκμεταλλευτούν. Δημιούργησαν έτσι εξαθλίωση. Και οι εξαθλιωμένοι, όσοι δεν έγιναν πρόσφυγες, πήγαν με τα Ταλιμπανιστήρια. Οι οποίοι χάρη στην ύπαιθρο, το εμπόριο ναρκωτικών και τις δωρεές πλουσίων πριγκίπων από Μουσουλμανικές χώρες είχαν πάντα λεφτά για όπλα.

Τώρα που φεύγουν οι Αμερικάνοι, ο Αφγανικός στρατός δεν έχει κανένα λόγο να συνεχίσει να πολεμά. Κάποιοι αξιωματούχοι, φανεροί συνεργάτες των ΗΠΑ θα την κοπανήσουν στο εξωτερικό. Αν προλάβουν.

Οι φτωχοί πρόσφυγες θα πνιγούν στη Μεσόγειο, ενώ Γερμανοί ναζί και όρνεα των ΗΠΑ ήδη συμφώνησαν να δώσουν χρήματα στους Ταλιμπάν! Ναι, αυτούς που σκότωναν! Μπερδευτήκατε;

Είναι απλό.

Οι ΗΠΑ στην αρχή τους ήθελαν, αλλά αυτοί μετά είπαν δεν ήθελαν και οι ΗΠΑ μετά είπαν ούτε αυτοί ήθελαν, έτσι πολέμησαν, αλλά τελικά τα βρήκαν και τώρα θέλουν και οι δύο. Ακριβώς αυτό!

Ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού μπορεί να σας τα εξηγήσει λεπτομερώς.

Ή ακόμα πιο απλά δεν υπάρχουν αιώνιοι εχθροί, υπάρχουν αιώνια συμφέροντα.

Τα Ταλιμπανιστήρια εκμεταλλεύονται άγρια το Αφγανιστάν και οι Δυτικοί ενδιαφέρονται για δουλειές. Κι αν πεθαίνουν ή σκλαβώνονται εκατομμύρια σκοτίστηκαν! Δεν είναι Αμερικάνοι ή Ευρωπαίοι ψηφοφόροι.

Που κολλάνε οι γαλάζιοι μαλάκες; Στο ότι θέλουν επέμβαση των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν.

Μα οι επεμβάσεις των ΗΠΑ δημιούργησαν τους Ταλιμπάν!

Γαλάζια ασπόνδυλα, πατριώτες του κώλου, αφήστε το ποντίκι και πηγαίνετε εσείς να υπερασπιστείτε την Καμπούλ. Να σας πιάσουν τα Ταλιμπανιστήρια, να δείτε πως είναι η ζωή στο χαρέμι.

“Μες την πόλη την Καμπούλ
ένα χαρέμι δεξιών
Ταλιμπάνια τους γλεντάνε
και πηδώντας θα τους πάνε
Ντιριντάχτα, ντίρι – ντιριντάχτα
Ντιριντάχτα, ντίρι – ντιριντά...”

Όσο πήγαν και στη Λιβύη, καλοί μου αναγνώστες. Ακόμα τους περιμένει ο Χαφτάρ.

Κι αν γίνει κάτι με την Τουρκία, πρώτοι οι στρατηγοί του πληκτρολογίου, θα τρέξουν να κρυφτούν...

Μόνο ο Άσαντ έκανε καλά τα ταλιμπανιστήρια και το παρακλάδι τους, τον ISIS. Όπως και τους Αμερικάνους δημιουργούς τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger