Home » , » Δέσποτα που έψαλες και μέτρο δεν εκράτεις ....

Δέσποτα που έψαλες και μέτρο δεν εκράτεις ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 | 6:53 μ.μ.

Μέσα στην τόση μαυρίλα της καθημερινή ειδησεογραφίας, συμβαίνει και το εξής αξιοσημείωτο. Δεν είναι σπάνιες οι φορές που οι αρχιπαπάδες με τις αρλούμπες τους μας χαρίζουν μειδιάματα, αλλά ειδικά με τις θεόσταλτες εκτιμήσεις τους που στην συνέχεια αποδεικνύεται να τους αφορούν άμεσα, μας προσφέρουν απλόχερα γέλιο.

Δεν ξέρουμε αν θυμάστε που σχολιάζαμε την σπαρταριστή "αποκάλυψη" που είχε κάνει ο ανεκδιήγητος Δεσπότης Μόρφου, Νεόφυτος, με το τροπάρι που έψαλε και μας γνωστοποιούσε ότι ο κορονοϊός είχε προαναγγείλει την εμφάνισή του μέσω του ΑΣΤΕΡΙΞ .

Η πλάκα όπως αυτή είχε και σημερινή συνέχεια. Αυτός ο τύπος που στα κηρύγματά του ήταν λάβρος κατά των εμβολιασμών και των μέτρων εναντίον της διασποράς της πανδημίας τώρα βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος. 

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με τον ψαλμό του 'αγίου", την εμφάνιση του  θανατηφόρου μονοκύτταρου οργανισμού εκτός απ' τον Αστερίξ την είχε προβλέψει και η Παλαιά Διαθήκη, η οποία σύμφωνα με τον "άγιο" Μόρφου  "δεν λέει παραμύθια". 

Προφανώς πάντως όταν τάιζε θρησκόληπτο σανό το ποίμνιο του, δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα συμβεί στον ίδιο.  

 "Όταν απομακρυνθούμε από τον αληθινό Θεό, όποτε έχουμε επιμονή στην επανάληψη κάποιας αμαρτίαις, ιδιαιτέρως των αμαρτιών που είναι σχετικές με τη πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες. όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου και όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης οδηγούμαστε στον κοροναϊό", μας λέει ο δέσποτας, σ' αυτό το βιντεάκι.

Μην ρωτήσετε σε ποια απ' τις παραπάνω αμαρτίες έχει υποπέσει ο δέσποτας και τον επισκέφτηκε ο κορονοϊος ....

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger