Home » , » Δεν μας φτάνουν όλα τ' άλλα έχουμε και φρέσκιες μπογδανιές

Δεν μας φτάνουν όλα τ' άλλα έχουμε και φρέσκιες μπογδανιές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 | 1:03 π.μ.


Τι μας μας λέει τώρα η CIA, η Mossad και η DGSE ... Χαρτωσιά δεν πιάνουν μπροστά στο δίκτυο παρακολούθησης που έχει στήσει ο "εθνικός ρουφιάνος" και δεν του ξεφεύγει το παραμικρό από όσα γράφονται στο διαδίκτυο! Και όπως συνηθίζει απειλεί με μηνήσεις όσα δημοσιεύματα θεωρεί ότι τον ενοχλούν! 

Χωρίς πλάκα τώρα: Να είσαι διακοπές και να έχεις την δυνατότητα σε ελάχιστη ώρα να πληροφορείσαι κάτι που γράφτηκε στο διαδίκτυο και σε αφορά δεν είναι κάτι συνηθισμένο, εν αντιθέσει με την καινούργια μπογδανιά που απειλεί με δικαστήρια γιατί θεωρεί ότι του θίχτηκε η "τιμή και η υπόληψή του".

Και το ωραίο είναι, ότι δεν φτάνει που ανακάλυψε την "απαράδεκτη προσβολή" και "στοχοποίηση" ο  "διανοούμενος" κατά δήλωσή του, ποιητής και εθνοπατέρας, γράφει την απολογία που πρέπει να κάνουν οι διαχειριστές του ιστότοπου για να μην τους σύρει στα δικαστήρια.  

Οπως αναμενόταν έλαβε την κατάλληλη απάντηση:

 Λάβαμε αυτό το μήνυμα από τον @constantinosbogdanos πριν λίγη ώρα. Αφορούσε την τελευταία μας ανάρτηση στο Instagram, στην οποία γνωστοποίησαμε το γεγονός ότι επιφανής βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος καπνίζει την πουράκλα του παραθερίζοντας στην Νάξο, ενώ η χώρα φλέγεται από τις εγκληματικές αμέλειες του κόμματος του. Η απάντησή του φανερώνει την αδιανόητη έπαρση που διακατέχει τους κυβερνώντες αυτήν τη στιγμή, πιστεύουν ότι τίποτα δεν τους κουνάει.

Πιστεύει κανείς/καμιά από εδώ ότι πρεπει να κατεβάσουμε την ανάρτηση και να ζητήσουμε συγγνώμη στον εθνικό ρουφιάνο;

Τέλος παραθέτουμε ένα ποίημα του κ. Μπογδάνου και του το αφιερώνουμε.

"Ακόμα αναπνέει, καυτός συνεαυτός αργόμισθος,

Ξενοφερμένος ενδοβαλτός, ώσπου να σβήσει στο φλογώδες άηχο''

Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ''Ξένο σώμα''

Ps: (Από δικηγόρους άλλο τίποτα)

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Αυγούστου 2021 στις 9:50 π.μ.

Αυτού του "κυρίου" ποιος του δίνει το δικαίωμα να τρώει και πινει "τα λεφτά μας" την ώρα που έχει γίνει μπουρλότο η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ με την ανοχή των εξουσιαστών μας????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger