Home » , , » Σταύρος Μπένος: Η επιτομή του αναξιόπιστου ατόμου (Βίντεο) - Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Σταύρος Μπένος: Η επιτομή του αναξιόπιστου ατόμου (Βίντεο) - Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 | 10:41 π.μ.


Είναι γνωστό ότι ο Μητσοτάκης μπροστά στην λαϊκή κατακραυγή και στο αδιέξοδο που έχει βρεθεί αυτός και η κυβέρνησή του σε μια επικοινωνιακή τακτική θέλησε να αμβλύνει τις αντιδράσεις και έφτιαξε μια επιτροπή η οποία, υποτίθεται, θα αναλάβει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας που έχει μετατραπεί σε σεληνιακό τοπίο απ' την κυβερνητική σκόπιμη αδράνεια στην αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας.

Το ενδιαφέρον της φάσης είναι ότι επικεφαλής αυτής της επιτροπής ο Μητσοτάκης τοποθέτησε ένα άτομο προερχόμενο απ' το "Βαθύ ΠΑΣΟΚ". Τον Σταύρο Μπένο.

Προφανώς και δεν μπορείς να αποδώσεις το παραμικρό στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κίνηση τακτικής που τον συμβούλευσαν να κάνει οι επικοινωνιολόγοι του. 

Και φυσικά οι πολιτικές αντιλήψεις του πρώην ΠΑΣΟΚ του υπουργού δεν διαφέρουν από τις νεοφιλελεύθερες απόψεις του Μητσοτάκη.  


Το θέμα είναι άλλο. Τι είναι αυτό που οδηγεί ένα άτομο -άσχετα τι άποψη μπορεί να έχει κανείς για την μακρά του πολιτική διαδρομή- σε μια προχωρημένη σχετικά ηλικία να αυτοεξευτελίζεται και να παρουσιάζεται ανακόλουθο με τις κατηγορηματικές δηλώσεις που είχε κάνει;;

Τα παρακάτω βιντεάκι μας το έστειλε η φίλη και αναγνώστρια μας marka1 και η λεζάντα που το συνοδεύει αναφέρει: Στ. Μπενος: «Έχω δηλώσει κατηγορηματικά, έχω κουραστεί να το λέω δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακώ ξανά στην πολιτική ζωή και σε δημόσια αξιώματα. Δεν αναφέρομαι μόνο στη περιφέρεια όπου είμαι κατηγορηματικός, αλλα και σε οποίο άλλο δημόσιο αξίωμα της χώρας».  

Πάνω από όλα η αξιοπιστία

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger