Home » , , » Σα δεν ντρέπονται οι σπεκουλάντες της "κοινής γνώμης"...

Σα δεν ντρέπονται οι σπεκουλάντες της "κοινής γνώμης"...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 | 9:25 π.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Τι λέτε, βρε παιδιά; Η Έλενα του πρώην ΔΟΛ, οι Παπαδεςon line και η Έλια (που θαυμάζει τον Κυριάκο, τη Μαρέβα, τους άριστους μας πλουσίους, τη μαμά Αμερική) θα φτάσουν να βρίζονται ενώπιον της αδεκάστου αστικής ημών δικαιοσύνης, "επί προσβολή των ιερών και των οσίων"

Άντε στο καλό, να γελάσουμε και λιγάκι μες στη μαυρίλα και στην καπνιά του εγκλήματος τούτων των μαύρων ημερών. Άντε να ανάψει το γλέντι, να ... εκτονωθεί και η οργή χιλιάδων και χιλιάδων ανθρώπων από τη μαύρη κι άραχλη ζωή μαρτύριο όπου τους έριξαν η ΝΔ σήμερα κι ο ΣΥΡΙΖΑ χτες! 

Πού να ήταν να γίνουν τώρα κοντά και τίποτε ...κοινοβουλευτικές εκλογές, να ζήσουμε στιγμές απίθανου σκυλοκαβγά ανάμεσα στους πολιτικούς- δημοσιογραφικούς γλείφτες και τα διαδικτυακά λιβανιστήρια των δύο αστικών κομμάτων της τρισάθλιας "εξουσίας"! 
Όσο περισσότερο η βάση της πολιτικής τους θα είναι ταυτόσημη (υπηρέτες γαρ πιστοί της ντόπιας κεφαλαιοκρατίας και της ξένης ιμπεριαλιστικής εξάρτησης, κατεξοχήν δε της αμερικανοκρατίας) τόσο περισσότερο οι γλείφτες και τα λιβανιστήρια της μαύρης Δεξιάς και της ροζ Ψευτοαριστεράς θα αλληλοβρίζονται και θα αλληλομηνύονται θεαματικά και φωνακλάδικα, για το θεαθήναι και την αρπαγή των ψήφων του ταλαίπωρου "μέσου πολίτη". Του παροιμιώδους "μέσου ανθρωπάκου", που έτσι ή αλλιώς τον προορίζουν για σκλάβο, ραγιά προλετάριο... 

Κατά τα λοιπά, στα παρασκήνια, μπορεί ήδη να ετοιμάζονται σενάρια και πλατφόρμες ... συγκυβέρνησης των δύο αστικών κομματικών μορφωμάτων, αφού μάλιστα υπάρχουν και δεκάδες δισεκατομμύρια φρέσκα δανεικά ευρώ στη μέση για "επιχειρηματικές επενδύσεις (σε ανεμογεννήτριες και... πράσινα άλογα"), και το τραπέζι πολύ πλούσιο για όλους τους μεγάλους αστούς συνδαιτυμόνες! 

Ένα μικρό συναινετικό βήμα χρειάζονται, σιγά το πράγμα! Εδώ συγκυβέρνησσν και συγκυβερνούν ακόμη, φόρα παρτίδα, οι δεξιοί της δεξιάς και οι δεξιοί του άλλοτε ..."ΠΑΣΟΚ", που κάποτε παρίσταναν τους ...δύο αντίπαλους κόσμους α λα ελληνικά, τους κόσμους του ... φωτός και του σκότους, με τη ροζ Ψευτοαριστερά θα κολλήσει δα το πράγμα, που ανέκαθεν υποστήριζε ό,τι πει η ...ΕΟΚ κι ότι οι αμερικάνικες βάσεις είναι μάλλον εγγύηση ... δυτικής "δημοκρατίας" κι όχι ... δηλητηριώδη χόρτα που μιμούνται ύπουλα τα ραπανάκια, επομένως είναι για ξερίζωμα από το λαό;!! 

Μετά λοιπόν τις κοινοβουλευτικές αυτές εκλογές, που ο "κυρίαρχος λαός" μες στη ζάλη του θα έχει εκ νέου ψηφίσει είτε τον ένα είτε τον άλλο πόλο του αστικού σκυλοκαβγά, εάν προχωρήσουν τα τυχόν συναινετικά σενάρια, δεν αποκλείεται καθόλου να δείτε την Έλενα Ακρίτα στο ίδιο τραπέζι με την Έλια Ζερβού και το νομικό εκπρόσωπο του παπαδο-site on line,να τρώνε και να πίνουν εις βάρος των κορόιδων που πήραν στα σοβαρά τους καβγάδες και τις αλληλομηνύσεις τους


Με δύο λόγια, να τρώνε από κοινού τις ...σάρκες μας, και να ανακηρύσσουν την ασύδοτη από κοινού στυγνή εκμετάλλευση του λαού και του τόπου ως απαράβατο... "φυσικό νόμο" και "επιταγή των καιρών"... Σα δεν ντρέπονται οι σπεκουλάντες της "κοινής γνώμης"...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger