Home » , , » Ενας άθλιος, κατάπτυστος "Νιόνιος"

Ενας άθλιος, κατάπτυστος "Νιόνιος"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 | 11:02 μ.μ.


Δεν είναι απλώς ένας άθλιος καραγκιόζης που έχει εξαγριώσει τους χρήστες του διαδικτύου με την ασεβέστατη και  στάση ελεεινή στάση που κράτησε ο Διονύσης Σαββόπουλος μπροστά στο φέρετρο του Μίκη Θεοδωράκη. Το πιο πιθανόν είναι να συγκεντρώνει και άλλες "ιδιότητες", που καλύτερα να μην τις αναφέρουμε. 

Δεν νομίζουμε ότι θα μπορούσαμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο απ' αυτά που αναφέρει η συντρόφισσα στην ανάρτησή της που έχει τίτλο Ο "Νιόνιος" των εφηβικών μας χρόνων και ο σημερινός κατάπτυστος Σαββόπουλος.


Υ.Γ: Εγραφε στον λογαριασμό που διατηρεί στο f/b ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης: "Ο Σαββόπουλος είναι ένας άρρωστος κλέφτης. Άρρωστος. Όλα αυτά τα ωραία τραγούδια του είναι όλα κλεμμένα. Μετά από μελέτη, τείνω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε μια λέξη στο έργο του που να είναι δική του". 

***

Η αναμενόμενη μοιραία κατάληξη του Σαββόπουλου

Της Π. Μ 

Ο Σαββόπουλος μέχρι τώρα είχε ζητήσει να ανοίξουν τα ξερονήσια για τοξικοεξαρτημένα άτομα,  να στείλουμε τους μετανάστες-πρόσφυγες που περισσεύουν στα ξερονήσια του Αιγαίου, για να μη μείνουν αναξιοποίητα. να συγχωρέσουμε τον βασανιστή Μπάμπαλη, να καταργήσουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου, να απελευθερώσουμε τους πραξικοπηματίες και να καταδικάσουμε ή να τιμήσουμε το ΠΑΣΟΚ (ανάλογα με την περίσταση). 

Θυμάμαι επίσης πριν από έξι ή εφτά χρόνια τον Σαββόπουλο να κατεβαίνει από μία τζιπάρα στο Κολωνάκι, στην Πατριάρχου Ιωακείμ, για να αγοράσει κάτι σε ένα μαγαζί. Ήταν η εποχή που είχε πει σε συνέντευξή του πως «η οικονομική κρίση είναι ευκαιρία».

Καβάλησε το ψευτο αριστερό κύμα της δήθεν μεταπολιτευσης, έκλεψε από Μπέλλου μέχρι Ντυλαν, κολάκεψε τα μούσια και τα ζιβάγκο των διαχειριστών και μοιραία κατέληξε εκεί που πάντα ανήκε, στην Καλομοίρα και το γλείψιμο του Κούλη, ένας ακόμα χαμαιλέοντας της τραγικής νεοελληνικής κακογουστιάς.

Εδώ το γνωστό απόσπασμα από το Προφίλ του Παναγιωτοπουλου. Ραφαηλίδης ο μέγας. Σήμερα είναι η μέρα του. Διανόηση απέναντι στην βλακεία. Ένας καλλιτέχνης απέναντι σε έναν έμπορο τέχνης.
 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8:44 π.μ.

Τον θυμούνται οι παλιότεροι να τριγυρνάει με κάτι παλτά με ξεχειλωμένες τσέπες. Έδειχνε άτομο περιθωριακό, που μας προέκυψε εκ των υστέρων καπιτάλα!

9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 2:37 μ.μ.

Ακριβως ετσι. Και κατοικια στη νεα πεντελη!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger