Home » , » Επισημάνσεις με αφορμή την αλητεία του νεοδημοκράτη βουλευτή Γ. Καλλιάνου

Επισημάνσεις με αφορμή την αλητεία του νεοδημοκράτη βουλευτή Γ. Καλλιάνου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 | 8:40 μ.μ.

Δεν μας ενδιαφέρει αν έχουν βάση οι ισχυρισμοί από τους πρώην συναγωνιστές του της Ενωσης Κεντρώων, ότι έδρασε σαν "δούρειος ίππος" και τελικά "εξαγοράστηκε" από την Ν.Δ, ο νεοδημοκράτης βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος.

Ούτε θα ανακυκλώσουμε την αλητεία που έκανε ο δεξιός πολιτικάντης με ανάρτησή του στο διαδίκτυο -την οποία τελικά την κατέβασε- σε μια προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον κατηγορούμενο για βιασμό Σεμέδο. (Το στόρι της υπόθεσης από την "ΕφΣυν")

 Δεν συζητάμε επίσης γιατί το κόμμα του κάνει τον .... Κινέζο. (Εδώ θα πείτε η Ν. Δ έχει στις τάξεις της "πολύ ισχυρό πρώην υπουργός", ο οποίος "στήνει με μέλη μαφιόζικης συμμορίας κομπίνες και εκβιασμούς ενώ συμμετέχει σε παρτούζες ανήλικης κοπελίτσα και διέθετε αποσπασμένο δημοσιογράφο στα γραφεία της κατηγορούμενο για βιασμό και αδιαφόρησε, με ένα τυχαίο βουλευτάκο της θα ασχοληθεί; Σωστό κι αυτό).

Επιπρόσθετα στην ανάρτησή μας που σχολιάζαμε την μη προφυλάκιση του κατηγορούμενου για ομαδικό βιασμό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, να σημειώσουμε ότι υπήρξαν εισαγγελείς που αρκέστηκαν στην επίκληση των αστυνομικών ότι δέχτηκαν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο εμπλέκει αναρχικούς ή αντιεξουσιαστές σε έκνομες ενέργειες για να διατάξουν συλλήψεις, σχηματισμό δικογραφιών κλπ. (Περιπτώσεις Τάσου Θεοφίλου, Γιώργου Καλαϊτζίδη, Θοδωρή Σίψα κ.α). 

Να συμπληρώσουμε επίσης ότι χρειάστηκε να καταβάλουν εγγύηση 30.000 ευρώ και να παρουσιάζονται δυο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, για να μην προφυλακιστούν μέλη του Ρουβίκωνα που κατηγορούνται για κάποιες μπογιές που ρίχτηκαν στο κτίριο της βουλής. 

Στον Σεμέδο που κατηγορείτε για βιασμό, το μοναδικό περιοριστικό μέτρο που του επιβλήθηκε ήταν η εγγύηση 10.000 ευρώ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger