Home » , » Κάλεσμα έμπρακτης διεθνιστικής αλληλεγγύης στον αδάμαστο Κουβανικό λαό

Κάλεσμα έμπρακτης διεθνιστικής αλληλεγγύης στον αδάμαστο Κουβανικό λαό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:53 μ.μ.

Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου''

Εδώ και δεκαετίες ο αδάμαστος λαός της Κούβας αγωνίζεται απέναντι στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, στεκόμενος στο πλάι των λαών ολόκληρου του κόσμου. Εδώ και δεκαετίες στέκεται αλληλέγγυος με έμπρακτο τρόπο στους λαούς του λεγόμενου «3ου κόσμου», εκεί που η «ανθρωπιστική» βοήθεια κανενός ιμπεριαλιστικού κράτους δεν φτάνει, παρά μόνο για να ληστέψει την γη και τον ορυκτό πλούτο των λαών. Ωστόσο, η υγειονομική κρίση που βιώσαμε σε συνδυασμό με το σκληρό μακροχρόνιο εμπάργκο που έχει επιβάλει ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός εδώ και 60 χρόνια έχει δυσκολέψει τις συνθήκες διαβίωσης του αδάμαστου κουβανικού λαού τόσο σε οικονομικό όσο και σε υγειονομικό επίπεδο. 

Αποτελεί διεθνιστικό μας καθήκον να σταθούμε αλληλέγγυοι στο λαό της Κούβας που αγωνίζεται απέναντι στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και από αυτό το σημείο του πλανήτη με τις δυνάμεις μας να σπάσουμε το εμπάργκο παρέχοντας είδη απαραίτητα για την διαβίωση του ηρωικού αυτού λαού τόσο σε επισιτιστικό όσο και σε υγειονομικό επίπεδο.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΕλληνοΚουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης θα μαζεύουμε στο χώρο μας, κατά την διάρκεια των ανακοινωμένων ανοιγμάτων, τα παρακάτω είδη ώστε να συμβάλλουμε και εμείς από τη μεριά μας στην προσπάθεια για αποστολή κοντέινερ αλληλεγγύης στο Σαντιάγκο της Κούβας στα μέσα του Οκτώβρη.

ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Την Παρασκευή 1 Οκτώβρη από τις 19:00 έως τις 00:30 ο χώρος μας θα είναι ανοιχτός και θα λειτουργεί μπαρ μετά μουσικής ❗️ Κατά τη διάρκεια του ανοίγματος θα συλλέγονται είδη για το κοντέινερ αλληλεγγύης

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger