Home » , , » Η ¨φεγγαρόφωτη" Δόμνα Μιχαηλίδου, μας θυμίζει τις "Παιδουπόλεις" της Φρειδερίκης

Η ¨φεγγαρόφωτη" Δόμνα Μιχαηλίδου, μας θυμίζει τις "Παιδουπόλεις" της Φρειδερίκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 | 6:06 μ.μ.


Δόμνα Μιχαηλίδου: Overdose ηλιθιότητας, ανηθικότητας αλαζονείας και ξεδιαντροπιάς, τιτλοφορούμε την ανάρτηση η οποία σχολίαζε της απίστευτες δηλώσεις της  "φεγγαρόφωτης", για τον δημοσιολόγο, Σάκη Μουμτζή, Δόμνας Μιχαηλίδου, σύμφωνα με τις οποίες, ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε λόγο για "αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα" και μας απέδιδε ότι πάσχουμε από "συλλογική ψυχική νόσο"
Ηταν τότε που εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και εξορισθέντων αντιστασιακών 1967-1974 (Σ.Φ.Ε.Α), καυτηριάζοντας τις "παράλογες" και "απαράδεκτες", όπως τις χαρακτήριζε, τοποθετήσεις του κυβερνητικού στελέχους. 

Εχουμε σχολιάσει ότι αυτή η κυρία προτίθεται να κατοχυρώσει και νομοθετικά την παιδική εργασία, μια ενέργεια που χρεώνεται στην κυβέρνηση της Ν.Δ. 
Η δραστηριότητα αυτή της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, θύμισε σε αρκετούς τις "Παιδουπόλεις" της Φρειδερίκης.

Ποια ήταν η βασίλισσα Φρειδερίκη; Ενα ναζιστόμουτρο που από τα νεανικά της χρόνια δήλωνε την αγάπη και τον θαυμασμό της στον ναζισμό. (Στην σύνθεση της αρχικής φωτογραφίας την βλέπουμε σε αναμνηστική καρτ-ποστάλ να εικονίζεται με στολή της Γιουνγκμάντελμπουντ, της ναζιστικής οργάνωσης για κορίτσια ηλικίας 10-14 ετών, μαζί με τους αδερφούς της Βελφ Ερρίκο και Χριστιανό, οι οποίοι είχαν στρατευθεί στη Βέρμαχτ)

Αυτό το βασιλικό κάθαρμα μισούσε αφάνταστα τον ελληνικό λαό. Εχει μείνει ιστορική η επιστολή που είχε στείλει στις 20 Ιούλη του 1950 στον στρατηγό Μάρσαλ, με την οποία πρότεινε ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος να αρχίσει από την Ελλάδα με στόχο τη Ρωσία!

Η Φρειδερίκη ήταν υπεύθυνοι για το μεγάλο έγκλημα του παιδομαζώματος, που οργάνωσε με την ενεργό συμμετοχή Αμερικανών αξιωματούχων. Αναφερόμαστε στην αρπαγή χιλιάδων παιδιών μέσα από την αγκαλιά των μανάδων τους στα χωριά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου. 
Ηταν η εγκληματίας που καθοδηγούσε και επέβλεπε τον εγκλεισμός 55.000 αγοριών και κοριτσιών σε αναμορφωτήρια - φυλακές, με κατάληξη την αγοραπωλησία και υιοθεσία βρεφών κυρίως στην Αμερική, τον βασανισμό ανηλίκων, την πλύση εγκεφάλου που τους έκαναν για να μισήσουν τους γονείς, ακόμα και τη μητέρα τους.

 Ολα αυτά τα αίσχη, όλη αυτή η οδύνη «σκεπάστηκαν» ή αλλοιώθηκαν από την ασύδοτη προπαγάνδα που ακολούθησε τον εμφύλιο πόλεμο που επέβαλαν στον τόπο μας.

Αν, λοιπόν, οι σημερινές κυβερνητικές ενέργειες μας φέρνουν τέτοιες ιστορικές μνήμες, αντιλαμβάνεσθε που μας οδηγεί η νεοδημοκρατική "κανονικότητα" ....

Διαβάστε επίσης:

Το παιδωμάζωμα της Φρειδερίκης και η διάσωση των παιδιών από τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:13 π.μ.

Φρειδεφρίκη...όχι βασιλικό κάθαρμα, αλλά μοναρχοφαστικό κάθαρμα...ΑΝΤΩΝΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger