Home » , » Εκλογές; Μακάρι! Αλλά αν άλλαζαν κάτι, θα ήταν παράνομες.

Εκλογές; Μακάρι! Αλλά αν άλλαζαν κάτι, θα ήταν παράνομες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 | 5:24 μ.μ.

Γράφει ο
mitsos175

Δεν ξέρω, αν θα γίνουν εκλογές το Μάρτη, όπως γράφει εφημερίδα.

Γίνονται πάντως κάποιες κινήσεις, οι οποίες γίνονται λίγους μήνες πριν τις εκλογές.

Κατά την εκτίμησή μου ο Μητσοτάκης θα θελήσει να καθίσει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ώστε να πλιατσικολογήσει όσα περισσότερα μπορεί, πριν πάει στα τσακίδια.

Οι πετσωμένες δημοσκοπήσεις έχουν πάνω από 20 μονάδες απόκλιση από την πραγματικότητα. Δείχνουν διπλό το πραγματικό ποσοστό της γαλάζιας συμμορίας.

Εκείνο όμως που έχουν οι πρόωρες εκλογές, όπως εκτιμούν στη Νέα Δικτατορία, είναι πως, αν γίνουν πριν το νέο Μνημόνιο, θα γλυτώσουν το μονοψήφιο.

Το άλλο πλεονέκτημα για τους γαλάζιους απατεώνες, είναι πως σφάζονται στο ΣΥΡΙΖΑ. Κυριολεκτικά. Ο καθένας εκεί κάνει ό,τι του κατέβει και πολλές φορές πολεμά όχι τη ΝΔ, αλλά τους εσωκομματικούς αντιπάλους. Η φτώχεια φέρνει γρίνια και στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πολλή γκρίνια.

Κούλογλου, Καρανίκας... Τι τους έπιασε;

Αλέξη, στάσου εκλογές! Προτιμάς μύγδαλα;

Εμ βέβαια γιατί όποιος βγει, θα περάσει Μνημόνιο.

Το έχουμε δει το έργο, ξέρουμε πως στο τέλος θα τα βρουν οι δυο τους. Μόνο που δε θα φασωθούν μεταξύ τους, θα πηδήξουν εμάς.

Δε θέλω μύγδαλα ρε! Ούτε βύσσινο, ούτε ντολμαδάκια. Τίποτα! Λες και δεν ξέρω γιατί τάζουν...

Το σίγουρο είναι πως παρά τις κουταμάρες για ανάπτυξη έρχεται κόλαση.

Ο Μητσοτάκης έφαγε αρκετά λεφτά και τώρα οι τοκογλύφοι θα του πουν “μάζευε”. Μαντέψτε ποιοι θα πληρώσουν. Εμείς, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι. Είχαμε τις τράπεζες, τώρα θα σώζουμε και τους τηλεοπτικούς βόθρους, που λένε πόσο “ωραία” πεθαίνουμε επί ΝΔ.

Μόλις φτάσει 70-80% στους εμβολιασμούς, θα κόψει τα τεστ και θα πει “σας έσωσα ρε”!Σώσιμο” με 15.000 νεκρούς και βάλε. Περάσαμε τους 13.685 του Τσιόδρα, τους νεκρούς στις μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, θα περάσουμε σε λίγο τους Σουηδούς που δεν πήραν κανένα μέτρο κατά του ιού. “Σωθήκαμε” μην το συζητάμε.

Θα κάνουμε πλάκα σε άλλο άρθρο στους μπολιασμένους σαν εμένα.

Το “βιώσιμο” στην πραγματικότητα είναι ακόμα μεγαλύτερο από όσο λένε. Το συνολικό χρέος ξεπερνά τα 500 δις!

Η ακρίβεια καλπάζει και όλα δείχνουν πως πάμε για ακόμα μεγαλύτερες ανατιμήσεις βασικών αγαθών.

Οι μισθοί είναι ψίχουλα, το οκτάωρο και πλήθος εργασιακών δικαιωμάτων έχει ήδη καταργηθεί, αν δεν βάλουν επίσημο νόμισμα το... ρεπό την έχουμε βαμμένη.

Η ανεργία είναι τεράστια αλλά με διάφορα κόλπα προσπαθούν να τη μειώσουν.

Όλα αυτά δείχνουν πως έρχονται νέα μέτρα. Αν τα πάρει τώρα, η ΝΔ θα έχει τη μοίρα του ΠΑΣΟΚ. Οπότε οι εκλογές εξαρτώνται από το πότε θα πουν τα όρνεα των αγορών “φέρτε να φάμε κι άλλα”.

Αυτό δεν θα γίνει φέτος, πιθανό όμως να γίνει του χρόνου.

Θα φέρει η ΝΔ Αρμαγεδδώνα και το επόμενο χρόνο θα έχει εκλογές; Αυτοκτονία. Άλλωστε ήδη έχουμε μπει σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, η οποία (ως γνωστό) στην Ελλάδα αρχίζει την επομένη των εκλογών.

Έτσι νέα ρουσφέτια θα γεμίζουν το δημόσιο με βαφτιστήρια κυρίως μπάτσους, ώστε να μη βρεθεί κανείς να συλλάβει το γαλάζιο νονό μετά το στραπάτσο που θα πάθει. Μάταια θα ζητάμε να τιμωρηθούν τα λαμόγια της ΝΔ.

Οι ρεφορμιστές είναι μαλάκες. Πιο μαλάκες από τους νεογιδοκράτες. Λιγότερο εγκληματίες σίγουρα, αλλά αν τους δώσουμε λίγο χρόνο...

Είναι σίγουρο πως ο δικτάτορας δε θέλει εκλογές. Έχει τους παραμυθάδες να τον λένε καταλληλότερο, δεν έχει αντιπολίτευση, έχει την κουτάλα και τρώει το σκασμό. Ο μόνος λόγος να ρισκάρει εκλογές, είναι να του πουν τα αφεντικά του να περάσει κι άλλο Μνημόνιο.

Μην περιμένουμε όμως από τις εκλογές. Μακάρι να γίνουν, θα γλυτώσουμε από το Μητσοτάκη. Όμως η λερναία ύδρα έχει πολλά κεφάλια. Μόνο η φλόγα της Επανάστασης είναι λύση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger