Home » , » Ο πρώην "μια ζωή νεοδημοκράτης", τσολιάς - Αλέξανδρος, εξομολογείται (Βίντεο)

Ο πρώην "μια ζωή νεοδημοκράτης", τσολιάς - Αλέξανδρος, εξομολογείται (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 | 5:50 μ.μ.

Ενα τουρμπουλούκι από σαναφάγους, λαμόγια, παιδεραστές, κοινωνικά κατακάθια και σαλταρισμένους είναι κατά βάση το νεοδημοκρατικό εκλογικό σώμα. 
Προφανώς μια ισχνή μειοψηφία της εκλογικής πελατείας του κυβερνητικού κόμματος αποτελείται από άτομα της αστικής τάξης και κάποια άλλα που σιτίζονται πλουσιοπάροχα από το "κράτος-λάφυρο", όπως διαχρονικά, κάθε φορά που αναλαμβάνει την κυβερνητική εξουσία, θεωρεί την κρατική υπόσταση η δεξιά.

Κυριακή σήμερα και να κάνουμε μια ανάλαφρη ανάρτηση. Το έναυσμα μας το έδωσε ένα βιντεάκι που συναντήσαμε στο διαδίκτυο, στο οποίο  πρωταγωνιστεί ο "Αλέξανδρος -τσολιάς". Αυτοχαρακτηρίζεται κι αυτός κοψοχέρης γιατί προδόθηκε από τον Μητσοτάκη σαν Μακεδονομάχος, και τώρα αναζητάει αλλού πολιτική στέγη. Κι' αυτό παρ' όλες τις οικογενειακές του καταβολές αφού "μια ζωή μαζί με τους γονείς του ήταν Ν.Δ". 

(Τώρα για τον ανεκδιήγητο δημοσιοκάφρο Μάνση τί να πεις. Διαβάστε διάλογο με το γελοίο αυτό υποκείμενο:

 - Θα σου κάνω μια πολιτική ερώτηση: Ψηφίζεις Σώρρα;

- Όχι Νέα δημοκρατία ψηφίζω μια ζωή

- Ε άστο τώρα μη μπλέκουμε με τα πολιτικά). 

Υποθέτουμε ότι ο αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος, Αδωνης Γεωργιάδης πολύ θα στεναχωρηθεί από την απώλεια αυτού που παραδοσιακού ψηφοφόρου, πόσο μάλλον που με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του, δείχνει ότι ασπαζόταν πλήρως της πατροπαράδοτες αξίες της συντηρητικής παράταξης.  

Τελικά σ' αυτή την χώρα ποτέ δεν θα πλήξουμε. Φροντίζουν γι' αυτό οι νεοδημοκράτες, αφού εκτός από πόνο που πας προκαλούν τα κυβερνητικά στελέχη με την πολιτική τους, υπάρχουν και οι γραφικοί (αυτοί είναι και επικίνδυνοι) δεξιοί πολιτικάντηδες οι οποίοι μαζί με κάποιους σαλταρισμένους ψηφοφόρους τους μας χαρίζουν απλόχερα γέλιο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger