Home » , , » Ο Εμίρης και ο κακομοίρης!

Ο Εμίρης και ο κακομοίρης!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 | 9:49 μ.μ.

Του Τάσου Σγουρού 

Αυτές τις μέρες ο Κυριάκος βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία: Το Βασίλειο του θανάτου  με τις μαζικές εκτελέσεις και  τις χρόνιες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! 

Αλλά δεν τρέχει τίποτα! Η χώρα αυτή είναι σύμμαχος των ΗΠΑ, άρα και δική μας!

Έτσι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, βρέθηκε εκεί και ο χαρούμενος Πρωθυπουργός μας για να ενισχύσει τις συμμαχίες απέναντι στον αιώνιο μας εχθρό, ποιον άλλον, τον Τούρκο και να προετοιμάσει τις νέες επενδύσεις που όλο ανακοινώνονται αλλά ποτέ δεν φθάνουν στον προορισμό τους!

Διαβάστε ακόμα:

Καμία σχέση με ταλιμπάν! Εντελώς συμπωματικά ....

Απαράδεκτη παράλειψη του κ. Μητσοτάκη στην συνάντησή του με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας. -Μαζική εισβολή ακρίδων στην πόλη Ριάντ με την άφιξη Μητσοτάκη δημιουργεί τεράστια προβλήματα (Βίντεο)

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Οκτωβρίου 2021 στις 7:23 π.μ.

Υστερόγραφο στο γραπτό του Τάσου, από το νεότερο ρεπορτάζ του απεσταλμένου μας στο Ριάντ:
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής ο κακομοίρης τόνισε στον εμίρη, έμπλεος συγκινήσεως, ότι για τον ίδιο και την οικογένειά του, (που είναι δυστυχώς -για την ώρα- οι επί προθεσμία κι όχι ακόμη οι ισόβιοι τοποτηρητές συμφερόντων των πλέον ευκαταστάτων υπηκόων του Ελλαδικού μπανανιστάν -και βεβαίως των πλέον υψίστων και διαρκών συμφερόντων του θείτσου από την Ουάσιγκτον και της θείτσας απ' το Βερολίνο) το μέγα εμιράτο του κεντρικού Αραβιστάν αποτέλεί πάντοτε το φωτεινό φάρο και το ιδεώδες μιας ολόκληρης καριέρας, μιας ολόκληρης ζωής. Κι όχι μόνο επειδή το εμιράτο του Αραβιστάν ονομάζεται ήδη, εδώ κι έναν σχεδόν αιώνα, επισήμως Σαουδαραβιστάν, από το όνομα της οικογένειας του πολυχρονεμένου εμίρη, ούτε μόνο από το γεγονός ότι οι δύο οικογένειες, εμίρη και κακομοίρη, των δύο κρατών μοιράζονται πλέον και το πρότυπο διακυβέρνησης του Σαουδαραβιστάν,με την απόλυτη λογοκρισία, το ξίφος και το βούρδουλα του δήμιου προς τους ασεβείς. Πολυχρονεμένε μου εμίρη, το κυριότερο από τα ιδανικά της οικογενείας Μου που βλέπουμε απολύτως πραγματοποιημένο στη χώρα Σας, αλλά που δυστυχώς δεν κατορθώσαμε ακόμα να υλοποιήσουμε πλήρως στη δική Μας μπανανία, πάρα τις φιλότιμες έως τώρα προσπάθειες του Μπαμπά Μου και Εμού του ιδίου, είναι η απόλυτη ταύτιση του δημοσίου ταμείου της χώρας Μας με τον μπεζαχτά της Οικογένειάς Μας, όπως ακριβώς συμβαίνει στη Χώρα Σας, με το δικό Σας δημόσιο ταμείο που ταυτίζεται απολύτως με το Βασιλικό Πορτοφόλι Σας! Έχουμε πολλά ακόμη να μάθουμε στο Ελλαδιστάν από τη σοφία και την πείρα των 95 χρόνων του ενδόξου Σαουδαραβιστάν, κατέληξε υποκλινόμενος βαθιά ο κακομοίρης μπροστά στον εμίρη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger