Home » , » Εκπαιδευτικοί βγάζουν αγκαλιά μαθητές από τα πλημμυρισμένα σχολεία

Εκπαιδευτικοί βγάζουν αγκαλιά μαθητές από τα πλημμυρισμένα σχολεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 | 6:56 μ.μ.


Πηγή: Documento

Μετά τις ντροπιαστικές εικόνες από το πλημμυρισμένο σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια και την προσπάθεια των μαθητών να βγουν από τις αίθουσες σκαρφαλώνοντας πάνω σε θρανία, μία ακόμα απογοητευτική εικόνα έρχεται να προστεθεί, από την Κέρκυρα.

Από τις ισχυρές βροχοπτώσεις εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που σάρωσε το νησί πλημμύρισαν σχολεία με αποτέλεσμα οι εκπαιδευτικοί να κρατούν στην αγκαλιά τους μαθητές προκειμένου να τους απομακρύνουν από τις πλημμυρισμένες τάξεις.

«Χρειάστηκε να φιλοξενήσουμε σε ξενοδοχεία 50 μαθητές, καθώς δεν ήταν εφικτή η μεταφορά τους στη Νότια Κέρκυρα με κανένα οδικό μέσο, μετά και το “κλείσιμο» από την κακοκαιρία, της κεντρικής οδικής αρτηρίας του νησιού. Οι μαθητές θα μεταφερθούν σήμερα στα σπίτια τους», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, Πέτρος Αγγελόπουλος.

Πρόκειται για τους ίδιους εκπαιδευτικούς που η κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα και κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως τις προηγούμενες μέρες, ζητώντας να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η «απεργία-αποχή» για την αξιολόγηση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger