Home » , » Το παρακράτος θέλει αίμα - Επίθεση ναζί σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ.

Το παρακράτος θέλει αίμα - Επίθεση ναζί σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 | 7:49 μ.μ.

Λίγες μόλις ώρες μετά την οργανωμένη επίθεση ναζιστικής συμμορίας σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, ακολούθησε η δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν μέλη ΚΕΕΡΦΑ. 

Οπως καταγγέλλει με ανάρτησή της στο f/b η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, "oμάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της με την κάλυψη της Αστυνομία" στη Πλατεία Ν· Ηρακλείου.

Η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Ολα δείχνουν ότι το παρακράτος θέλει αίμα. Το να εμφανίζονται ολιγάριθμες ομάδες φασιστών και λειτουργώντας οργανωμένα και με καθοδήγηση, εξαπολύοντας δολοφονικές επιθέσεις, με την ανοχή της αστυνομίας, αυτό υποδηλώνει. (Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό ειδικά στο σημείο που ακούγεται η εντολή "ΤΕΛΟΣ", από τον επικεφαλής της επίθεσης κάτι που παραπέμπει στις επιθέσεις της Χ.Α). Λογικά δεν είναι τυχαίο ότι η εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ  που δέχτηκε την επίθεση είχε θέμα την συμπλήρωση ενός χρόνο από την καταδίκη των μελών της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου.

Οι 10-15 ναζί που επιτέθηκαν στα μέλη της συλλογικότητας, τραυμάτισαν 4 από αυτά, ανάμεσα τους και την δημοσιογράφο της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη, Αφροδίτη Φράγκου, ενώ διέλυσαν τα τραπεζάκια με το αντιφασιστικό υλικό που υπήρχαν στην πλατεία για την εκδήλωση

 Η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει ότι η απρόκλητη επίθεση η οποία διήρκησε περίπου δέκα λεπτά έγινε με την αστυνομία να βρίσκεται μεν στην περιοχή χωρίς όμως να επεμβαίνει άμεσα.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger