Home » , , » Κεραμέως: Αντιγράφοντας την γελοιότητα υπουργού του "εθνάρχη" Καραμανλή, καταργεί με "διάταγμα" την πάλη των τάξεων!

Κεραμέως: Αντιγράφοντας την γελοιότητα υπουργού του "εθνάρχη" Καραμανλή, καταργεί με "διάταγμα" την πάλη των τάξεων!

Από giorgis , Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 | 9:51 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Αναμενόμενο είναι όταν άτομα τα οποία μόνο σαν καντηλανάφτισσες σε επαρχιακό θρησκευτικό μαγαζί θα μπορούσαν να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά, τα τοποθετείς σε υπουργικό θώκο να εκδίδουν τέτοιες ανακοινώνεις.

Αλλά, Οκ. Η Κεραμέως στο "κυρ ελέησον" της βρίσκεται. Δεν υπάρχει όμως ούτε ένας χαρτογιακάς στο Υπουργείο Παιδείας να την προστατέψει και να μην κυκλοφορεί τέτοια φασιστικά, γελοία κείμενα; 

Ακου τι έγραψε η "κυρία". Οτι απαγορεύονται να γίνονται κινητοποιήσεις για να αποσυρθούν νόμοι που έχουν ψηφιστεί!!! Αυτό νομίζω πρώτη φορά το ακούμε! Δηλαδή σύμφωνα με την "Κεράμεια" "λογική" οι ντελιβεράδες ήταν παράνομοι στον νικηφόρο αγώνα τους ενάντια στο ψηφισμένο αντεργατικό τερατούργημα του Χατζηδάκη,  παράνομοι ήταν σήμερα οι συνταξιούχοι στην Πανελλαδική τους συγκέντρωση όπου και απαίτησαν μεταξύ άλλων να τους επιστραφούν όσα τους έχουν κλέψει "νόμιμα"  και με ψηφισμένους νόμους, παράνομοι είναι όσοι/ες κινητοποιούνται να αποσυρθούν τα αντεργατικά μνημονικά μέτρα και δεν σημαδεύεται.

Το μόνο που μας θύμισε η υπουργός του "επιτελικού κράτους" ήταν η εποχή που ο ανεκδιήγητος υπουργός Απασχόλησης της κυβέρνησης του "εθνάρχη" Καραμανλή, Κ. Λάσκαρης επιδίωκε με νομοθετήματα να «καταργήσει» την πάλη των τάξεων.
Την ίδια ακριβώς γελοιότητα επανέλαβε σήμερα η Κεραμέως.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

9 Οκτωβρίου 2021 στις 6:16 π.μ.

Τελικα ο αφορισμος που της εκανε ο ναζι παπας Αμβροσιος
ειχε σοβαρη επιδραση στη νοητικη ικανοτητα της Κεραμεως
Μηπως να ευχομαστε στον Αμβροσιο να αφορισει και αλλους
κυβερνητικους γιατι τετοιοι αφορισμοι γαινεται πως κανουν
καλο!!

9 Οκτωβρίου 2021 στις 10:31 μ.μ.

🤣🤣🤣🤣🙋‍♂️

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger