Home » , » Ανεξέλεγκτες παρενέργειες υπουργών. από την εξουσιαστική πρέζα

Ανεξέλεγκτες παρενέργειες υπουργών. από την εξουσιαστική πρέζα

Από giorgis , Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 | 10:42 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Ρε παιδιά μήπως έχει δημιουργήσει ανεξέλεγκτες παρενέργειες η εξουσιαστική πρέζα στους υπουργούς του "επιτελικού κράτους"; 

Σχολίαζα προηγουμένως την απίστευτη ανακοίνωση της υπουργού Παιδείας, Κεραμέως, αλλά σ' αυτή μπορείς να αποδώσεις και το ελαφρυντικό των συμπτωμάτων θρησκοληψίας. 

Αυτά όμως που ακούσαμε από τον  Γ. Γεραπετρίτης, -"κηπουρός" του Γ. Παπανδρέου, που πήρε μεταγραφή και υπουργικό θώκο στην κυβέρνηση της δεξιάς-, είναι κυριολεκτικά αδιανόητα. Πόσο μάλλον όταν προέρχεται από έναν Πανεπιστημιακό καθηγητή, όπως είναι ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης 

Οπως, λοιπόν δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Αριστοτέλης Κάντας, όταν τον επισκέφτηκε μαζί με αντιπροσωπία των συνταξιούχων μετά την σημερινή τους πανελλαδική κινητοποίηση και του έθεσαν τα αιτήματά τους, τον άκουσαν να τους θέτει το δίλλημα αν θέλουν να τους επιστραφούν τα κλεμμένα από το κράτος αναδρομικά τους ή να προμηθευτεί η κυβέρνηση πολεμικές φρεγάτες! 

Μετά απ' αυτό εγώ δηλώνω την αδυναμία μου να κάνω κόσμιο σχολιασμό σ' αυτή την τοποθέτηση του κυβερνητικού στελέχους.

Ακούστε τις δηλώσεις που έκανε ο συνταξιούχος συνδικαλιστής στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" και προσπαθήστε να μην κατεβάσετε καντήλια. Εγώ δεν το κατόρθωσα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger