Home » , » Γιατί ρε ρεφόρμες;

Γιατί ρε ρεφόρμες;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 | 7:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γιατί; Γιατί το κάνουν αυτό στο ΣΥΡΙΖΑ; Εκεί που δουλεύαμε τους νεοδημοκράτες για το σκάνδαλο των off shore, πετάγονται, σαν να μην πω τι, λένε μια κουταμάρα κι αρχίζουμε να ασχολούμαστε με δαύτους!

Ζηλεύουν, αναζητούν την προσοχή; Θέλουν σώνει και καλά να κάτσει ο Μητσοτάκης επάνω! Ρε δεν τον θέλουμε τον Κούλη. “Όχι θα τον κρατήσουμε με το ζόρι”. Υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν για τη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος και καλύτερος με τις βλακείες που λένε τα στελέχη του.

Έχει υποχρέωση στο μπαμπά του Κούλη. Ο αποστάτης, το κάθαρμα, πριόνιζε τον αλήτη, προδότη Σαμαρά, ώστε να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι πιστεύουν.

Βγήκε ο Παπαδημούλης να αμολήσει την κοτσάνα του. Ποιος; Ο Παπαδημούλης! Αν είναι δυνατόν!

Εντάξει, ξέρει το θέμα γιατί έχει λεφτά, είναι από τους πιο πλούσιους κηφήνες, αλλά δεν ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη. Όπου εδώ τσοπάνης είναι όποιος έχει μια σταλιά μυαλό.

“Έχουμε καλά νέα! Μετά την πρωτοβουλία μας, η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε το μεγάλο σκάνδαλο των #PandoraPapers να συζητηθεί επειγόντως στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου την Τετάρτη 6/10 το απόγευμα. Απαιτούνται άμεσα μέτρα εναντίον της σκανδαλώδους φοροδιαφυγής των ισχυρών!”

Έγραψε περιχαρής. Κι εγώ χέστηκα... από τη χαρά μου.

Πω – πω! Τι λέτε μωρέ, τι πετύχατε! Σοβαρά τώρα; Μην κάνω λάθος και το έγραψε τρολλ;

Λοιπόν θα συζητηθεί - επειγόντως κιόλας - στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου το μεγάλο σκάνδαλο των Pandora Papers.

Μην αφήσω τους γαλάζιους απατεώνες και πιάσω τους άλλους...

Τι θα πούνε ρε συ Παπαδημούλη; Θα βγάλουν όξω τις off shore τους να δουν ποιος έχει τις περισσότερες; Η πλειοψηφία εκεί μέσα έχει υπεράκτιες. Πάλι για τον εαυτό τους δηλαδή θα μιλήσουν! Πόση υποκρισία;

Τι περιμένετε από τη ΕΕ, βρε “αριστεροί” της συμφοράς; Να βάλει νόμους εναντίον τίνος; Αφού οι πολιτικοί της ΕΕ είναι τα λαμόγια. Φυσικά και τα αφεντικά τους.

Είπαμε καπιταλισμός. Νόμιμα όλα αυτά.

Η φοροδιαφυγή για τους πλούσιους. Αν είσαι πλέμπα, πλήρωνε χαράτσια, κόψε το λαιμό σου.

Η άγρια εκμετάλλευση, η μισθωτή σκλαβιά. Δουλεύετε από το πρωί ως το άλλο πρωί, να φάνε οι πλούσιοι, ψοφήστε εσείς από την πείνα.

Η ανθρωποφαγία, ο φασισμός σε όλες του τις μορφές.

Που ζεις ρε Παπαδημούλη και περιμένεις από την ΕΕ σωτηρία;

Θα με κάνουν να αρχίσω τα ναρκωτικά.

Τους νεοδημοκράτες τους καταλαβαίνω. Θέλουν να φάνε, υπερασπίζονται τα συμφέροντα του 1% και έχουν τους ηλίθιους που τους ταΐζουν κουτόχορτο.

Με το ΣΥΡΙΖΑ δε βγάζω άκρη.

Η ΕΕ τα έκανε αυτά Παπαδημούλη. Τους νόμους της ΕΕ εκμεταλλεύτηκαν. Το μόνο που έκανε η για μας ΕΕ, ήταν τα Μνημόνια.

Μετά γιατί δε πέφτει ο Μητσοτάκης. Μόλις πάνε να λακίσουν τα πρόβατα, ανοίγουν το στόμα οι λυκάνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω στο μαντρί, να τα φάει ο τσοπάνης.

Βρε που μπλέξαμε...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Οκτωβρίου 2021 στις 8:30 μ.μ.

Τα λεφτά πάντως που δηλώνει ο Παπαδημουλης θα τα ζήλευαν και πολλοί δεξιοί.Επισης η φοροδιαφυγη είναι απολυτα νόμιμη για τις μεγαλες εταιρειες που μπορουν να δηλωνουν ζημιες βγαζοντας εκστομμυρια .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger