Home » , » Συνέντευξη τύπου: Νέα στοιχεία για τη δράση και τις επιθέσεις των φασιστοειδών στη Θεσσαλονίκη

Συνέντευξη τύπου: Νέα στοιχεία για τη δράση και τις επιθέσεις των φασιστοειδών στη Θεσσαλονίκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 | 7:48 μ.μ.

Είναι άκρως αποκαλυπτικά τα όσα ακούγονται στο 19λεπτο βίντεο που ανέβασε η ιστοσελίδα 902 την απομαγνητοφώνηση των οποίων μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα στο Κουτί της Πανδώρας.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από εκπροσώπους εργατικών σωματείων και φοιτητικών συλλόγων παρουσιάστηκαν αδιαμφισβήτητα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι επιθέσεις φασιστικών ομάδων συντονίστηκαν μέσα από τα social media και μάλιστα με την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ. 

Πρόκειται για «επιθέσεις που συνδέονται μεταξύ τους σε ένα οργανωμένο σχέδιο δράσης που ξετυλίγεται ειδικά τις τελευταίες μέρες με έναν μόνο σκοπό: Να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο στη νεολαία της πόλης, ειδικά σε μια περίοδο που έχει όλες τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες να οργανώσει τον αγώνα της με καλύτερους όρους ώστε να διεκδικεί μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα. Να χτυπήσουν το πιο πρωτοπόρο κομμάτι του λαϊκού - εργατικού και φοιτητικού - μαθητικού κινήματος», τόνισε ομιλητής. 

Δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρά για εγκληματίες του Κοινού Ποινικού Δικαίου οι οποίοι είχαν  οργανωμένο σχέδιο το οποίο «είχε στόχο, κατά τη γνώμη μας, ακόμα και νεκρό», όπως υπογραμμίστηκε.

"Καλούμε την Αστυνομία και την ελληνική κυβέρνηση να τους συλλάβουν εδώ και τώρα, αλλιώς θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε και άλλα στοιχεία" ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι διοργανωτές της συγκέντρωσης προς τους αρμοδίους . 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger