Home » , , , » Χατζηνικολάου: Ενας «δημοσιογράφος του κώλου», και «λιγδιάρης της Εκάλης», κυβερνητικός λαγός (Ηχητικό)

Χατζηνικολάου: Ενας «δημοσιογράφος του κώλου», και «λιγδιάρης της Εκάλης», κυβερνητικός λαγός (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 | 7:58 μ.μ.

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, η δικιά μας εκτίμηση είναι ότι ο Ν. Χατζηνικολάου, λειτουργεί σαν λαγός της κυβέρνησης για να δημιουργήσει το κλίμα, ώστε να περάσει ανέφελα η διακηρυγμένη κυβερνητική πρόθεση για την φίμωση του διαδικτύου.

Προσέξτε την αλληλουχία των γεγονότων. Πριν μερικές μέρες, παρουσιάζεται ο υπουργός - γενίτσαρος Τάκης Θεοδωρικάκος και με πρόσχημα την ύπαρξη face news στο διαδίκτυο για την πανδημία, μας γνωστοποιεί ότι έδωσε εντολή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να να διερευνήσει δημοσιεύματα που σύμφωνα με την λογική των μπάτσων στρέφονται ενάντια "στην ασφάλεια και στο κράτος", 

Σήμερα εμφανίζεται ο Χατζηνικολάου να φιλοξενεί στην ραδιοφωνική του εκπομπή τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου για να ακολουθήσει ένας διάλογος που έκανε μπαμ ότι ήταν στημένος. Και αυτός αποσκοπούσε να καλλιεργήσει την εντύπωση ότι η δημοκρατία τους κινδυνεύει από κάποιους χρήστες του twitter οπότε η κυβέρνηση πρέπει να λάβει άμεσα κατασταλτικά μέσα για να εξαφανιστούν οι απόψεις που της κάνουν κριτική. 

 Ενας «δημοσιογράφος του κώλου», «γλύφτης», «ρόμπα» και «λιγδιάρης της Εκάλης», όπως είναι οι χαρακτηρισμοί που αποδέχεται ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, μας έχει αποκλείσει από τον λογαριασμό του στο twitterμ οπότε δεν μπορούμε να του σχολιάσουμε τα όσα ακούμε στο παρακάτω ηχητικό. Είναι δεδομένο όμως ότι έχουμε επί θύρες άλλο έναν κυβερνητικό αυταρχισμό, ο οποίος δεν πρέπει να περάσει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger