Home » , » Νεκροφιλίας και χριστεμπορίας το τροπάριο (Βίντεο)

Νεκροφιλίας και χριστεμπορίας το τροπάριο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 | 11:00 π.μ.

Οχι το παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις ένα οπτικό για γέλια και για κλάματα. Η θέαση του κανονικά μόνο θλίψη και οργή μπορεί να σου προκαλέσει. 
Θλίψη γιατί βλέπουμε με πόσο "κατάνυξη" πολίτες παρακολουθούν και συμμετέχουν σε ένα δρόμενα που σε παραπέμπει στον μεσαίωνα, και σ' αυτό βλέπουμε σε τι κατάντια μπορεί να σε οδηγήσει ο ανορθολογισμός.

Και οργή, γιατί βλέπουμε τους ρασοφόρους, τους τελμπεχανάδες δημοσίους υπαλλήλους, που πληρώνουμε όλοι/ες μας να έχουν μετατραπεί σε μάγισσες του μεσαίωνα. 

Δυσκολεύεσαι να σχολιάσεις τις παρακάτω εικόνες που είναι ένα χαρμάνι χριστεμπορίας και νεκροφιλίας. Και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου τι συνέπειες μπορεί να έχουν οι τράγοι και το χριστεπώνυμο πλήρωμα φιλώντας μια νεκροκεφαλή που τρέχα γύρευε τι μικρόβια κουβαλάει. Αλλά, που να πάρει ο θεοδιάλογος σε κοσμικό κράτος ζούμε ή σε θεοκρατικό;

Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα και εν μέσω θανατηφόρας πανδημίας και να μην ασχολείται κανένας "αρμόδιος"; Και μην ακούσουμε καμιά μαλακία περί "σεβασμού του θρησκευτικού αισθήματος". Τούτοι οι παπάδες πάνε να μετατρέψουν σε Ισλαμαμπάντ την χώρα μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger