Home » , » Αλλο ένα έγκλημα του Ισραήλ με θύμα ένα 13χρονο παιδάκι

Αλλο ένα έγκλημα του Ισραήλ με θύμα ένα 13χρονο παιδάκι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 | 10:49 μ.μ.


Κι όπως ακριβώς ο εγκληματικός εξολοθρεμός των Εβραίων από τους χιτλερικούς δήμιους στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο συνόδευε την κατοχή των εδαφών άλλων κρατών από το γερμανικό ιμπεριαλισμό του 1933-1945, έτσι ακριβώς και η σημερινή γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού από το σιωνιστικό φασισμό του καθεστώτος του Τελ Αβίβ συνιστά επακόλουθο γνώρισμα της σχεδόν ογδοντάχρονης κτηνώδους κατοχής της Αραβικής Παλαιστίνης από ένα κρατικό μόρφωμα- ένοπλο βραχίονα των δυτικών ιμπεριαλιστών στη Μέση Ανατολή.                      

Αυτό το κράτος- τρομοκράτη υποστηρίζει ανοιχτά πλέον και χωρίς επιφυλάξεις για το θεαθήναι η κυβέρνηση του Έλληνα νεο-Πινοτσέτ Μητσοτάκη..., γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Και τα εγκλήματα του σιωνιστικού κράτους συνεχίζονται καθημερινά. Το τελευταίο θύμα της κυβέρνησης του Τελ Αβίβ ονομάζεται Μοχάμεντ Ντάαντας. Είναι ένα 13χρονο παιδάκι που δολοφονήθηκε από πυρά των ισραηλινών δυνάμεων, στην διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια σε παράνομους εποικισμούς Παλαιστινιακών περιοχών από Ισραηλινούς στην Δ. Όχθη. 

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ οι συγκεντρώσεις στη Δυτική Όχθη, κάθε Παρασκευή, γίνονται στο πλαίσιο των αντιδράσεων των Παλαιστινίων για την επέκταση των παράνομων ισραηλινών οικισμών, που συνεχίζεται και με τη νέα κυβέρνηση του Ισραήλ. Σύμφωνα με μη κυβερνητική οργάνωση, τουλάχιστον 12 ανήλικοι Παλαιστίνιοι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη από την αρχή του έτους και μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger