Home » , » Εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες

Εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 | 11:17 μ.μ.


Πηγή: "Πριν"

Εγκληματικές είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης για τη νέα έκρηξη θανάτων, κρουσμάτων και διασωληνωμένων ασθενών λόγω Covid-19. Ο Κ. Μητσοτάκης θεωρεί πως η πανδημία «δεν έχει ξεφύγει» (!), ενώ ο Α. Σκέρτσος δήλωσε πως «δεν χρειαζόμαστε ένα πολυτελές σύστημα υγείας». 

Δήμιοι της υγείας του λαού κ, Μητσοτάκης και Θ, Πλεύρης! Περισσότεροι από 440 είναι ot διασωληνωμένοι, κοντά στους 50 οι νεκροί καθημερινά.

Αποκαλυπτική η ομολογία ενοχής από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα: «Αναπνευστήρες έχουμε, γιατρούς και νοσηλευτές δεν έχουμε!». Λίγο αργά το θυμήθηκαν οι κυβερνώντες, όταν η κυβέρνηση όλο το προηγούμενο διάστημα προχωρούσε σε προκήρυξη θέσεων μόνο για... αστυνομικούς και συνοριοφύλακες. Η κυβέρνηση, ακόμα και τώρα, αρνείται να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές στην αντιμετώπιση της πανδημίας, την ώρα που παραχωρεί στον ιδιωτικό τομέα υπηρεσίες-φιλέτα της περίθαλψης υγείας. 

Τιμωρητικά και αντιεπιστημονικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους, σε μια προσπάθεια συσκοτισιιού των ευθυνών, ενώ αφήνει την εκκλησία χωρίς ελέγχους στην «αυτορρύθμιση». Απίστευτος συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ως πρόβατα επί σφαγήν στέλνονται οι άνθρωποι στις δουλειές τους γιατί κανείς δεν κάνει βολτίτσα αναψυχής με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αντί οι ιθύνοντες -έστω και αυτή την ύστατη ώρα- να φροντίσουν για την ασφάλεια των επιβατών, προσλαμβάνοντας προσωπικό και πυκνώνοντας τα δρομολόγια, δίνουν οδηγίες να μην βγάζουν οι επιβάτες φωτογραφίες από τη σαρδελοποίηση στις αποβάθρες! Δόγμα τους είναι: ό,τι δεν καταγράφεται, δεν υπάρχει. Όπως η αστυνομική βία, με τον Τ. Θεοδωρικάκο να ανακοινώνει το νέο δόγμα μηδενικής ανοχής: «Πρώτα πυροβολούμε, μετά κάνουμε ερωτήσεις». Στο στόχαστρο βάζουν αυτό που φοβούνται: Τις λαϊκές αντιστάσεις και το ανατρεπτικό κίνημα

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger