Home » » Γραψαρχιδίαση

Γραψαρχιδίαση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 | 7:30 π.μ.

Ο Ανέμελος είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη. Ζει στον δικό του κόσμο, δεν έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα, τα έχει γραμμένα όλα στους δίδυμους γεννητικούς τους αδένες και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει διακοπές δαπάνες του μαλάκα Ελληνα φορολογουμένου. 

Αυτή είναι η μια ανάγνωση γιατί υπάρχει και η δεύτερη ματιά. Μήπως ο Κούλης είναι τόσο πεπεισμένος ότι έχει αποχαυνωποιηθεί, αποβλακωθεί, εντελώς ο ελληνικός λαός και είναι βυθισμένος στην παραμύθα της "ανάθεσης" και του κοινοβουλευτικού κρετινισμού; Μ' αυτό το σκεπτικό, διαπιστώνοντας έλλειψη σοβαρού πολιτικού αντιπάλου -με έναν ναρκωμένο λαϊκό παράγοντα, με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές από τους ντελιβεράδες και τους λιμενεργάτες- μπορεί να θεωρεί ο πρωθυπουργός ότι τον παίρνει να βρίσκεται μόνιμα σε ταξιδάκια αναψυχής ....     

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Νοεμβρίου 2021 στις 11:30 π.μ.

Όταν αυτές οι δύο φασιστο-οικογένειες που λέγονται Καραμανλέϊκο και Μητσοτακέϊκο έχουν κοροϊδέψει πάνω από 10 φορές αυτόν τον λαό, εσύ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΕ ΦΤΑΙΣ που τους ψηφίζεις ακόμα...Αυτοί καλά κάνουν...ΑΝΤΩΝΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger