Home » , , » Θα τον κάνουν Άγιο τον Αλέξη οι παπάδες στο μέλλον, θα το δείτε…

Θα τον κάνουν Άγιο τον Αλέξη οι παπάδες στο μέλλον, θα το δείτε…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 | 10:21 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Εκεί βαριόμουν να ψάχνω ώρες για μια ταινία της προκοπής, που δεν έχω δει, έρχεται η ανάρτηση «Μόνο το ράσο του λείπει», οπότε βλέπω τον Άρη, τον Παπαγάλο, μοιρολογήτρα και ξεκαρδίζομαι πάλι στα γέλια!

Να μη σχολιάσω εγώ τώρα; Θα ήταν κρίμα. «Ο Μητσοτάκης εκπροσωπεί την πίστη μας! Την πίστη τους». Την τραπεζική πίστη; Γιατί, όσον αφορά τη θρησκεία, θυμίσω πως αφορίστηκε! Όχι άδικα αυτή τη φορά. Τους το έκλεισε το μαγαζί των παπάδων.

Μια παρένθεση. Περιμένω ταινία «Ο Άγιος Ψεκασμένος» με πρωταγωνιστή τον Αμβρόσιο. Έχει τα βραβεία στο τσεπάκι. Καλύτερου υποκριτή, από τους μεγαλύτερους, καλύτερου σεναρίου (ο ιός είναι ο 666), ειδικών εφέ, να ψεκάζεται με Αγιασμό, να κολλάει, να γίνεται καλά… χαμός! Θρησκευτική υπερπαραγωγή. Τύφλα να έχει ο Χιτώνας κι ο Μπεν Χουρ…

Πίσω στον Άρη. Ή μάλλον κάτω στον υπόνομο. Βρωμάει! Ακόμα και όταν λιβανίζει, ζέχνει. Λοιπόν κακό, μου φερέφωνο, ο Μητσοτάκης έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά που έχει γίνει ποτέ στην Εκκλησία. Σαν άθεος του λέω «μπράβο» σ’ αυτό και μόνο σ’ αυτό. Καταξεφτίλισε το παπαδαριό! Τους έκανε να αλλάξουν μέχρι και την ώρα της Ανάστασης! Έκανε το ποίμνιο να φοβάται περισσότερο κι από τον καιρό των διωγμών του Νέρωνα, να πάει στους ναούς! Αν δεν τους έδινε λεφτά από την πίσω πόρτα, θα έλεγα πως τέτοιο πράγμα δεν κατάφερε κανείς άθεος, κανείς αλλόθρησκος. Χτύπησε καίρια και θανατηφόρα.

Ο Τσίπρας από την άλλη είναι αυτός που ο Κούλης του ανάβει κερί. Κάθε μέρα ο Μητσοτάκης προσεύχεται στο Σατανά, να είναι πάντα έτσι η αντιπολίτευση: Αποχαυνωμένη κι ευνουχισμένη! Γιατί ο Τσίπρας κάνει αυτό ακριβώς που του λένε οι παπάδες. Μόνο οι φωτογραφίες του Αλέξη με τα τραγιά, γεμίζουν σκληρό δίσκο. Ακούτε σκεπτικό, γιατί κακώς δεν παρακολουθείτε συνεντεύξεις κηφήνων. Ρωτά ένας δημοσιογράφος τον δήθεν Αριστερό γατί οι υποκριτές ρεφορμιστές είπαν τα όσα είπαν για τα τεστ στις Εκκλησίες. «Ξέρω πολλούς που θέλουν να πάνε στο ναό, αλλά φοβούνται γιατί υπάρχει περίπτωση οι άλλοι να έχουν ιό»!

Για να πάνε στους ναούς το κάνει! Θεούσα είναι ο Αλέξης, μη σας κοροϊδεύει. Με την Καλλιόπη πάει και προσεύχεται. Αυτός φιλάει τις εικόνες, η Καλλιόπη τον παπά. Καλλιόπη, πολύ κωλόπαιδο ο… Κυριάκος. Αντικειμενικά μιλώντας, ο παπάς είναι παίδαρος. Αλέξη, μην φιλάς τις εικόνες. Ο μόνος που φίλησε το Χριστό ήταν ο Ιούδας! Αποδεδειγμένο. Και η αμαρτωλή, αλλά αυτή είχε φετίχ με τα πόδια...

Ένα τραγούδι θα σας πω για τον Τσίπρα το Χριστιανό.

«Τα Συριζόπανα θα πάνε με χαρά,
πλάτη να βάλουνε, να μείνει η δεξιά,
Θα ξεκινήσουνε να λένε παπαριές,
να πλένουν ράσα, που φορούν υποκριτές.
Τίποτα ρεφόρμες δεν αλλάζει,
ούτε που τους φτύνουμε τους νοιάζει,
είναι τα τσιράκια αφεντικών
φίλοι ρασοφόρων - άλλοθι ληστών.
Όλοι αυτοί οι χαζοί, δουλεύουν για ναζί.»

Ρε θα τον κάνουν Άγιο τον Αλέξη οι παπάδες στο μέλλον, θα το δείτε…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger