Home » , » Πιστεύω εις μιαν Θεά Κωμωδίας…

Πιστεύω εις μιαν Θεά Κωμωδίας…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 | 1:06 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ένα από τα αγαπημένα μου site είναι το Κουλούρι. Ήταν καλό το άρθρο «Εικόνισμα του Άγιου Χριστόφορου θα περιλαμβάνει η full extra έκδοση του ελληνικού Ultracar Chaos», γέλασα, αλλά έχει μεγάλο συναγωνισμό από το γνωστό site γαλάζιων κομματόσκυλων που το παίζουν Χριστιανοί.

Εξαιρετικό το θαύμα της ημέρας  «ΤΩΡΑ- Αρχιερέας της Εκκλησίας σώθηκε στο χειρουργείο από τον Άγιο Εφραίμ- Δάκρυα στο Μοναστήρι της Νέας Μάκρης (ΦΩΤΟ-VIDEO)».

Να πω πως στη θέση του αντί να με επισκεφτεί ψηλός μελαχρινός γέροντας, θα προτιμούσα μια όμορφη νεαρή (χρώμα μαλλιών - ύψος αδιάφορο), αλλά αυτά είναι καθαρά υποκειμενικά. Είναι πολύ καλό αυτό που είπε ο Αρχιμανδρίτης, να δει ένα γέροντα και να πει πως ήταν ο Άγιος Εφραίμ, χωρίς καμία άλλη εξήγηση!

Όχι μόνο το πιστεύω, αλλά νομίζω θα γίνει και σε μένα, όχι όμως με τον Εφραίμ. Καλλιόπη, καλή μου ζηλιάρα, άμα δεις καμιά γυναίκα στο σπίτι, όταν γυρίσεις, μη αρχίσεις να μου πετάς πράγματα. Προσευχήσου, μας αξίωσε ο Θεός και μας επισκέφτηκε μια Αγία! Αλληλούια! Ε ναι, ρε Καλλιόπη, γυμνή, από τον Παράδεισο έρχεται, σαν τους Πρωτόπλαστους θα ντύνεται. Αυτό που μερικοί δεν πιστεύουν στα θαύματα, με στενοχωρεί αφάνταστα! Άθεοι!

Αλλά δεν θα πω άλλα γι αυτό. Περαστικά, ξέρω κι από χειρουργεία, κι από φάρμακα. Μου έχουν δώσει εμένα κάτι χάπια… μούρλια! Θα ήθελα να πάρω μερικά, αλλά ο γιατρός που μου τα έδωσε τότε, τώρα τα απαγορεύει. Κρίμα, είχα καταπληκτικές παραισθήσεις…

Σε άλλο θέμα από το ίδιο site. Χριστιανοί – χριστιανοί, αλλά γουστάρουν και τον Ιούδα.

«ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : Το πρόβλημα ξεκίνησε από τον πρώτο καιρό της πανδημίας όταν σημαντικό μέρος της Εκκλησίας, κυρίως απλοί Ιερείς ανέπτυξαν στο διαδίκτυο ευρέως θεωρίες συνομωσίας όπως για τη Νέα Τάξη πραγμάτων την ίδια ώρα που συμβαίνει το εξής παράδοξο: Η επίσημη Εκκλησία υπό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συνεργάζεται άψογα με την Κυβέρνηση».

Όπως ακριβώς τα λέμε κι εμείς: Ψεκασμένοι παπάδες και κομματόσκυλα με ράσα. Όμως αυτοί δίνουν στεγνά τους ρασοφόρους που είναι κατά των εμβολίων. «Καρφάκια»!

«Κόντρα στην επίσημη γραμμή της Εκκλησίας ο Αιτωλίας Κοσμάς, ο Κυθήρων Σεραφείμ, ο Γόρτυνος Ιερεμίας (λέει ότι το εμβόλιο φέρνει θάνατο)». Εμβόλιο Θάνατον πατήσας…

«Στη μέση Ιερισσού Θεόκλητος, Ιωαννίνων Μάξιμος, Πρεβέζης Χρυσόστομος, Λήμνου Ιερόθεος, Εδέσσης Ιωήλ, Ελασσώνος και Τρίκκης

Οι σιωπηλοί: Παραμυθίας Τίτος, Μηθύμνης , Κιλκισίου, Καισαριανής, Μεγάρων».

«Η διάχυση της αντιεμβολιαστικής κουλτούρας γίνεται σχεδόν αδιόρατα από το Άγιο Όρος ενώ ο Καθηγούμενος της Εσφιγμένου έχει καταγγείλει τη δράση ψευτομοναχών της Αθωνικής Πολιτείας…»

Όπως τα έλεγαν τα πετσωμένα γκάλοπ: Οι αρνητές είναι όλοι Αριστεροί! Της ακροδεξιάς του Θεού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger