Home » , , » Οταν ο Πρετεντέρης συνάντησε την Βούλτεψη ...

Οταν ο Πρετεντέρης συνάντησε την Βούλτεψη ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 | 8:43 μ.μ.


Αν δεν το έχετε αντιληφθεί αυτές τις μέρες παρακολουθούμε την δωρεά προσφορά μαθημάτων το πως ασκείται η σωστή δημοσιογραφία. Και αυτό προέκυψε μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν από την παρέμβαση της Ολλανδής δημοσιογράφου Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ σε συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χτες η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή στο κρατικό κανάλι, την οποία παρουσιάζει αποτυχούσα υποψηφία βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος, επικαλέστηκε την προηγούμενη επαγγελματική της ιδιότητα για να μας δώσει τα φώτα της. 

Με τον "βάναυσο" τρόπο που μίλησε η Ολλανδή δημοσιογράφος, μας είπε η κ. Βούλτεψη "παραβίασε όλες τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος". 

Αφού, λοιπόν εμπεδώσαμε το "μάθημα" δημοσιογραφίας που μας έδωσε η κ. δημοσιογράφος να θυμίσουμε το ποιόν της ,,, διδάσκουσας.

Οταν η Σοφία Βούλτεψη χαρακτήριζε τους ομόσταβλους της πολιτικάντηδες, ανεύθυνους, λαοπλάνους, συνειδητούς ψεύτες

Μάθημα προς την κ. Βούλτεψη με τίτλο: "Τί είναι γύφτοι"

Σοφίας… απαύγασμα

Η Βούλτεψη ομολόγησε ανοιχτά ότι το κόμματά της κατασκευάζει ψεύτικες ειδήσεις

Σήμερα ανέλαβε να ανέβει στην "έδρα" να μας παραδώσει ανάλογο "μάθημα" «ένας γλοιώδεις τύπος, υπηρέτης όλων των αφεντάδων, ένας «γυμνοσάλιαγκας του εκσυγχρονισμού» όπως ευφυώς είχε χαρακτηρίσει ο «Ριζοσπάστης» τον Γιάννη Πρετεντέρη. 

Ο υπάλληλος, λοιπόν του Μαρινάκη μας γράφει ότι η κυρία Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ δεν ασκεί δημοσιογραφία αλλά "κάνει φτηνό ακτιβισμό". "Ευτυχώς ο Πρωθυπουργός έκανε την κυρία ρόμπα σε απευθείας μετάδοση", καταλήγει στο πόνημα του ο Πρετεντεράκος. 

Δεν χαλάμε άλλο το σάλιο μας για τον συγκεκριμένο υποκείμενο ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger