Home » , » Η Αριστεία πάει σύννεφο

Η Αριστεία πάει σύννεφο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 | 8:29 μ.μ.

"Όμοιος ομοίω αεί πελάζει" αναφέρει η ρήση του Πλάτωνα. 
Αντιληπτό είναι δηλαδή γιατί συμβαίνει αυτό που μας γνωστοποιεί ο δημοσιογράφος,  Κώστας Ζαφειρόπουλος, στο κείμενο του που τιτλοφορεί "Ο «άριστος» είχε καταδικαστεί για εκβιασμούς". 
Αναφέρεται στα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της δεξιάς παράταξης στον Δήμο Παιανίας, στα οποία  πρώτος σε ψήφους ήρθε ο 44χρονος Θανάσης Ντζακώστας, πρώην αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος αποτάχθηκε από το Σώμα μετά από καταδίκη του για εκβιασμούς αλλοδαπών και όχι μόνο.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται αναλυτικά τα πεπραγμένα του πρώην μπάτσου και καταδικασμένου για εκβιασμούς αλλοδαπών και όχι μόνο, πρώην αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ, Θανάση Ντζακώστα. 

Μπορεί και με δικαστική βούλα - το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας τον Απρίλη του 2014, τον καταδίκασε, μαζί  με έναν συνάδελφό του σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών  χωρίς ελαφρυντικά με εξαγοράσιμη ποινή- να χαρακτηρίζεται εκβιαστής, μπορεί να υπήρξε απόφαση με την οποία αποτάχθηκε οριστικά από την αστυνομία  (ΦΕΚ 682/14.9.2011), οι ομοϊδεάτες του όμως έχουν άλλη άποψη. Του αναγνωρίζουν την "κοινωνική του προσφορά" και τον εκλέγουν πρώτο στην εσωκομματική κάλπη.

Λεπτομέρεια: Η ιστορία του πρώην μπάτσου -εκβιαστή είναι πολύ γνωστή στους τοπικούς παράγοντες αλλά και στους βουλευτές της περιοχής, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Μάκης Βορίδης, χωρίς κανείς να ενοχλείται από το τουλάχιστον σκοτεινό παρελθόν του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger