Home » , » Προσοχή! Νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού. Τι προσβάλει τώρα.

Προσοχή! Νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού. Τι προσβάλει τώρα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 | 7:47 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όχι ρε φίλε, αδικία! Μεγάλη γκαντεμιά. Ο γνωστός Κορωνοϊός φαίνεται πως μεταλλάχθηκε πάλι! Σα να μην έφταναν τόσες μεταλλάξεις που κανονικά πρέπει να ονομαστεί DC virus ή Marvel Covid.

Η νέα μετάλλαξη προσβάλει τις γλάστρες! Όπως καταλαβαίνετε, εγώ που έχω τόσες γλάστρες στο μπαλκόνι, ανησυχώ. Τι θα γίνουν τα φυτά μου χωρίς γλάστρες; Δεν ξέρω, αν προσβάλει τα λουλουδάκια – ελπίζω όχι, πάντως για τις γλάστρες υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

«Ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγο πριν πραγματοποιήσει ταξίδι στην Κύπρο».

Το κατάλαβε ο ίδιος ή του το είπαν άλλοι; Ο Προκόπης σίγουρα το πήρε ψύχραιμα. Έκανε όμως μια αυστηρή προειδοποίηση στην Άγκυρα. Τον ιό ήθελε να μαλώσει, αλλά από συνήθεια είπε για την Τουρκία.

Μα καλά, αυτός δεν ήταν πλήρως μπολιασμένος; Λάθος μπόλι. Δεν μπολιάζεται η γλάστρα με το μαϊντανό ρεεε!

«Ο κ. Παυλόπουλος δεν έχει κανένα σύμπτωμα και είναι καλά στην υγεία του».

Δεν αμφέβαλλα ούτε για μια στιγμή. Μέχρι κι ο Κασίδας σηκώθηκε κι έφυγε, αφού χαστούκισε τη Λιάνα. Κανείς δε μένει για πολύ κοντά στον Πάκη. Λέγεται πως η ποδαρίλα του είναι ανυπόφορη. Αλλά, όπως έλεγε ο Τζιμάκος, διώχνει (και) τα κουνούπια.

Να κι αν νοσήσει, να κι αν δεν νοσήσει. Αφού έχει φάρμακο. Από αυτό που πήρε το Ιερόν emo κι έγινε αμέσως περδίκι, ενώ τον είχαν ξεγραμμένο.

Αλλά έχει παρενέργειες και το φάρμακο. Από τότε που το πήρε ο Αρχιεπίσκοπος έγινε άθεος! Ούτε κερί δεν άναψε. Θέλει τεστ στους πιστούς ο Αντίχριστος! Τεστ είναι του κουταλιού. Αν πιστεύεις, κοινωνάς. Μετά κολλάς.

Ο Μητσοτάκης όμως αν και αφορισμένος άναψε. Η Ελλάδα καίγονταν όλο το καλοκαίρι. Σήμερα έδειρε τους πυροσβέστες γιατί πήγαν να του χαλάσουν τη δουλειά με τις ανεμογεννήτριες.

«Καλά τους έκανε»! Λένε οι απόγονοι του Χανς και της Κανούτας. Ο Χανς κτηνοβάτης ναζί, πράκτορας της Γκεστάπο, η Κανούτα, κατσίκα που έβοσκε στα Ελληνικά βουνά. Μέγα ειδύλλιο στην Κατοχή. Ο έρωτας είναι τυφλός. Θεόστραβος! Να γυριστεί ταινία για τον παππού του γαλάζιου γιδιού.

Καλά τους έκανε. Τους παλιοήρωες, που θέλουν να μην καιγόμαστε το καλοκαίρι! Κάτι τέτοιοι χαλάνε τις επενδύσεις. Μίλα κι εσύ ρε Πάκη!

Δεν κάνει άλλη δουλειά ο Πάκης. Μιλάει συνέχεια! Αυτός κι ο Καραμανλής ο Μπουχέσας δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους. Γι αυτό δεν τον ψήφισε ο Κούλης. Ο Πάκης δεν χωνεύει το Μητσοτάκη, αλλά βαριέται να του πει «Μητσοτάκη γαμιέσαι»!

Τσίπρα επίσης. Όχι μόνο γιατί ψήφισες Πάκη, αλλά γιατί έφερες και κρατάς με τις μαλακίες σου το Μητσοτάκη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Νοεμβρίου 2021 στις 2:26 π.μ.

Άψογος!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger