Home » , , » Στην εποχή του "Άρχοντα Οφφικιάλιου"

Στην εποχή του "Άρχοντα Οφφικιάλιου"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 | 6:18 μ.μ.

Στην εποχή που για την αντιμετώπιση της επέλασης της θανατηφόρου πανδημίας βαρύνουσα άποψη έχουν ο "Άρχοντας Οφφικιάλιος", Σ. Τσιόδρας και η θεούσα καθηγήτρια Παθολογίας, Λοιμωξιολογίας Ελένη Γιαμαρέλλου, δεν μας κάνει καμιά ιδιαίτερη εντύπωση η είδηση που μας στέλνει τακτική επιστολογράφος μας.

Μας παραπέμπει σε μια "ελληνορθόδοξη", άκρως "πατριωτική" ιστοσελίδα, στην οποία δημοσιεύεται  μια "Ανοιχτή Επιστολή φοιτητών Ιατρικής και Οδοντιατρικής ΑΠΘ κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού".

"Οι φοιτητές εκθέτουν με επιστημονικά επιχειρήματα τους προβληματισμούς τους για την αμφιλεγόμενη αποτελεσματικότητα, αναγκαιότητα και ασφάλεια του εμβολίου και απευθύνουν έκκληση στους αρμοδίους για ανάληψη ευθυνών", διαβάζουμε εισαγωγικά στο δημοσίευμα. 

"Ως φοιτητές Ιατρικής και μελλοντικοί γιατροί αισθανόμαστε το χρέος να αντισταθούμε σε αυτή την παράλογη στέρηση των ελευθεριών μας και καλούμε όλους τους νέους να αγωνιστούν μαζί μας", μας τονίζουν.  

Και ξέρετε ποιο είναι το πιο βασικό "επιστημονικό επιχείρημα" των μελλοντικών γιατρών, για να ξεκινήσουν τον αγώνα τους; 

Αντιγράφουμε: «το ρήμα του Αγίου πατρός ημών Παϊσίου του Αγιορείτου: "Σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια ο καθένας μας πρέπει να κάνει ό,τι γίνεται ανθρωπίνως …Έτσι θα έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας ότι κάναμε εκείνο πού μπορούσαμε…Να μη θέλουμε να βγάλει ο άλλος το φίδι από την τρύπα, για να έχουμε εμείς την ησυχίας μας.. Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους"».

Τώρα τι να σχολιάσουμε εμείς; Το μόνο που μπορεί να ευχηθούμε είναι ποτέ να μην τύχει να βρεθούμε σαν ασθενείς, σε γιατρό που λατρεύει τον Παϊσιο!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger