Home » , » Πυροσβέστες: Από τα «ευχαριστώ» στις χειροβομβίδες κρότους - λάμψης (2 Βίντεο)

Πυροσβέστες: Από τα «ευχαριστώ» στις χειροβομβίδες κρότους - λάμψης (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 | 7:17 μ.μ.

Ηταν η σειρά σήμερα των εποχικών πυροσβεστών να νιώσουν την άγρια καταστολή του επιτελικού νεοδημοκρατικού σιδερόφραχτου κράτους. Το μεγάλο θύμα ένας 28χρονος εποχικός πυροσβέστης από το Αγρίνιο, που αυτή την στιγμή πρόκειται να χειρουργηθεί στην ιδιωτική κλινική «Ιασώ General» αφού χειροβομβίδα κρότου - λάμψης τον τραυμάτισε σοβαρά στο χέρι.

Οι εποχικοί Πυροσβέστες στη σημερινή κινητοποίηση τους διεκδικώντας τα αυτονόητα αιτήματά τους,  - άμεση ενίσχυση του Σώματος σε έμψυχο δυναμικό, με οργανικές θέσεις-. δέχτηκαν αναίτια και απρόκλητη επίθεση από την ένστολη αλητεία. Αλλωστε μόνο μ' αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση κάνει "διάλογο" με όποιον επαγγελματικό κλάδο προβάλλει τα αιτήματά του. Και όσο χάνει την κοινωνική της βάση, τόσο πιο δυναμικά θα εμφανίζονται οι υφιστάμενοι του υπουργού -γενίτσαρου, Τάκη Θεοδωριάκου συνεπικουρούμενοι από τα Πετσωμένα ΜΜΕ.

Το παρακάτω βίντεο που δημοσιεύει το documentonews.gr με τον τραυματισμό του πυροσβέστη, κατά τη συγκέντρωση των Πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής στο Μαρούσι, δεν επιδέχεται σχόλια. Τα λέει όλα.

Εύστοχο και το βιντεάκι που δημιούργησε η ιστοσελίδα NEWS 24/7  "Από τα «ευχαριστώ» στα χημικά.

Μπορεί να ειπωθεί κάτι περισσότερο; Από τα «ευχαριστώ» και την ευγνωμοσύνη του κυβερνητικού επιτελείου το καλοκαίρι, στην αύρα, τα χημικά και την καταστολή, 3 μήνες μετά", είναι το κείμενο που το συνοδεύει;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger