Home » , » Κινητοποιεί τον κομματικό της μηχανισμό η Ν΄Δ για να εκλεγεί στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Λοβέρδος

Κινητοποιεί τον κομματικό της μηχανισμό η Ν΄Δ για να εκλεγεί στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Λοβέρδος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 | 12:07 π.μ.


Η είδηση που μας στέλνει η μόνιμη επιστολογράφος και φίλη μας marka2 αναφέρει: "Απροκάλυπτα πια ο Μητσοτάκης στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις Λοβέρδο. Στη Λάρισα, στην πρώτη γραμμή της ομιλίας του υποψηφίου αρχηγού του ΚΙΝΑΛ ήταν ο Αχιλλέας Νταβέλης, κουμπάρος της Ντόρας, που δίνει τα ρέστα του".

Το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε εμείς είναι ότι ο καπιταλιστής ανταποκρίθηκε στην δημόσια πρόσκληση του υποψήφιου αρχηγού του ΚΙΝΑΛ ότι είναι "καλοδεχούμενοι όλοι από άλλο κόμμα για να τον ψηφίσουν".  

Αυτό πάντως που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι ο Αχ. Νταβέλης δεν είναι κάποιο τυχαίο πρόσωπο. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία ο οποίος έχει καταδικαστεί για ατιμωτικά αδικήματα και δεν υπάρχει περίπτωση να παραβρέθηκε με δικιά του πρωτοβουλία στην εκδήλωση του Λοβέρδου για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Αυτή η παρουσία του μας οδηγεί να συμπεράνουμε ότι το Μέγαρο Μαξίμου θα κινητοποιήσει τον κομματικό του μηχανισμό για να εκλεγεί ο εκλεκτός του στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και αυτός είναι ο Λοβέρδος. 

Κι αυτό προκύπτει εύκολα αρκεί να αναλογιστούμε ότι ο Αχιλλέας Νταβέλης δεν είναι απλώς "ένας επιχειρηματίας στον χώρο της υγείας". Είναι φίλος της πρωθυπουργικής οικογένειας, και κλασικό παράδειγμα του "κομπραδόρικου παρασιτικού καπιταλισμού που συντηρεί η μεγαλοαστική τάξη της χώρας μας", που θα 'λεγε και ο Νίκος Ζαχαριάδης. Οποιος έχει παρακολουθήσει το πώς κατάντησε ο Α. Νταβέλης "εθνικός προμηθευτής" μασκών και πότε το κράτος καθιέρωσε την υποχρεωτική χρήση μάσκας, το διαπιστώνει. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Νοεμβρίου 2021 στις 9:02 π.μ.

Αν εκλεγει τελικα ο Λοβερδος στην ηγεσια του ΚΙΝΑΛ αυτη θα ειναι μια ευχαριστηε ξελειξη διοτι θα επισπευσει τη διαλυση το ΚΙΝΑΛ Διοτι το μεγαλυτερο μερος των ακολουθων του ΚΙΝΑΛ ειναι μεν δηλωμενοι αστοι αλλα εχουν παλιες σοβαρες αντιθεσεις και εχθρες με τη ΝΔ και καθε προσπαθεια του Λοβερδου για συνεργασια η συγκυβερνηση θα ειναι ενα βημα πιο κοντα στη
διαλυση του Η τελικη καταληξη του Λοβερδου κατα τη γνωμη θα ειναι ιδια νε
αυτη του Βενιζελου διτι η μεχρι τωρα πορεια τους εχει κοινα γνωρισματα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger