Home » , , » Πρόβλημα ακοής και όρασης προκύπτει στους δικαστάδες όταν αποκαλύπτονται μπατσάδικες λαμογιές

Πρόβλημα ακοής και όρασης προκύπτει στους δικαστάδες όταν αποκαλύπτονται μπατσάδικες λαμογιές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 | 11:00 π.μ.


Γνωρίζουμε, διαχρονικά, ότι κάθε φορά έχουμε λαμογιές και κτηνώδεις συμπεριφορές από μπάτσους, οι οποίες δεν μπορούν μα κρυφτούς, ακολουθείτε η γνωστή μεθόδευση με τις ΕΔΕ και έτσι μπαίνει ταφόπλακα στις αλητείες και στις αρπαχτές που αποδίδονται στα "όργανα της τάξης".  Τουλάχιστον σ' αυτές τις περιπτώσεις γινόταν μια προσπάθεια να τηρηθούν κάποια προσχήματα. 

Σήμερα πια. υπάρχει μια "αναβάθμιση" στην παγιωμένη ατιμωρησία και ασυδοσία των μπάτσων. Ακόμα και στις καραμπινάτες, ολοφάνερες παραβιάσεις των δικών τους νόμων απολαμβάνουν το ακαταδίωκτο. Το ότι μπροστά σ' αυτό το γεγονός, υπάρχει σιγή ασυρμάτους από θεσμοθετημένα όργανα είναι κι αυτό στα πλαίσια της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" που μας έχει επιβληθεί. 

Ποιο συγκεκριμένα. Πριν λίγο καιρό μια κοπέλα εξαρτημένη από ουσίες είχε παρουσιαστεί στο δικαστήριο όπου διεξάγεται η στημένη από την ασφαλίτες, δίκη δυο μελών του "Ρουβίκωνα" και ομολόγησε ότι το όλο σκηνικό οφείλετε σε μια καραμπινάτη αστυνομική σκευωρία και οι μπάτσοι κατασκεύασαν την κατάθεση της εκμεταλλευόμενοι ότι αυτή βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Και εδώ δεν βρέθηκε ούτε ένας "λειτουργός της Θέμιδας" απ' αυτούς που θεωρούν βαρύνουσας σημασία ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, που ισχυρίζονται ότι έλαβαν οι μπάτσοι και διατάζουν έρευνες και σχηματισμό δικογραφιών, να δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον

Σήμερα πάλι αποκαλύπτετε -από την εφημερίδα Documento- άλλη μια αισχρή μεθόδευση των μπάτσων που είχε σαν αποτέλεσμα ένας αθώος πολίτης -ο Αλέξανδρος Μ, ο επονομαζόμενος "Ινδιάνος"- να βρεθεί σχεδόν εφτά μήνες στην φυλακή. 

Συγκεκριμένα ενώ απ' την πρώτη στιγμή οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ είχαν κάνει γεωγραφικό εντοπισμό των κλήσεων στο κινητό τηλέφωνο του Ινδιάνου την ημέρα και ώρα που είχαν γίνει τα γνωστά επεισόδιά στην Νέα Σμύρνη όπου αποδεικνυόταν ότι ο "Ινδιάνος" βρισκόταν πολύ μακριά από την Ν. Σμύρνη και τον χώρο των επεισοδίων εντούτοις στην έκθεση του Σεπτεμβρίου, που έκαναν για την περίπτωση του τότε φυλακισμένου για πέντε μήνες Αλέξανδρου Μ. βεβαίωναν ψευδώς ότι δεν υπήρχαν τα στοιχεία που έδειχναν την αθωότητα του νεαρού.

Εδώ είναι φανερό ότι έχουμε την αποκάλυψη ότι οι μπάτσοι έστησαν μια σκευωρία η οποία κόστισε μήνες φυλακή σε έναν αθώο άνθρωπο. Πάλι πρόβλημα ακοής και όρασης έχουν οι δικαστάδες... 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger