Home » , , » Θυμίζουμε τις προηγούμενες "αποστολές" του Χατζηνικολάου, ο οποίος τώρα ανέλαβε σταυροφορία ενάντια στα τρολ του διαδικτύου

Θυμίζουμε τις προηγούμενες "αποστολές" του Χατζηνικολάου, ο οποίος τώρα ανέλαβε σταυροφορία ενάντια στα τρολ του διαδικτύου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 | 7:24 μ.μ.

Το που αποσκοπούν οι επανειλημμένες παρεμβάσεις του Ν. Χατζηνικολάου στο να δημιουργήσει κλίμα ότι η δημοκρατία τους κινδυνεύει από τις παρεμβάσεις χρηστών του διαδικτύου, το αναλύαμε στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε "Ποια είδηση θα σας φαινόταν ποιο πιστευτή; Οτι η κυβέρνηση διόρισε διευθυντή ορφανοτροφείου τον Νίκο Γεωργιάδη ή ότι ο Ν. Χατζηνικολάου αγωνίζεται ενάντια στην χειραγωγούμενη ενημέρωση;".

(Και εδώ να κάνουμε μια παρένθεση. Ο "επιτυχημένος επαγγελματίας¨ Χατζηνικολάου διδάσκει την νέα γενιά δημοσιογράφων αφού τυγχάνει  και "καθηγητής" σε δημοσιογραφική σχολή, άσχετα αν ο ίδιος δεν έχει κανένα πτυχίο και την ανάδειξη του την οφείλει στην οικογενειακή καταγωγή)

'Μήπως υπάρχει κάποιος/α αγαγνώστης/ια που εκτιμάει ότι ο "έγκυρος" δημοσιογράφος, εκδότης και τηλεπαρουσιαστής δεν αναλαμβάνει να εκτελέσει εντολές; Σε ένα τέτοιο, μάλλον απίθανο ενδεχόμενο, θα φρεσκάρουμε την μνήμη σας με κάποια γεγονότα που θυμόμαστε πρόχειρα, από τις "επιδόσεις" αυτού του δημοσιολόγου και δεν αναφερόμαστε στις στημένες συνεντεύξεις που κάνει. Αυτές συνήθως είναι τόσο άτεχνα και χοντροκομμένα παρουσιασμένες που δεν υπάρχει περίπτωση ακόμα και από ένα τυχαίο τηλεθεατή να μην γίνουν αντιληπτές. Αυτός είναι και ο λόγος που συχνά αποτελούν ερέθισμα σχολιασμού από σατιρικές ιστοσελίδες.

Παρακάτω μια χαρακτηριστική περίπτωση. 

Πάμε τώρα και στο κύριο θέμα της ανάρτησής μας η οποία έχει αντικείμενο τις "αποστολές" στις οποίες έχει διαπρέψει ο Ν. Χατζηνικολάου.

Το πρώτο που μπορεί να αναφέρουμε είναι το χοντρό «κάρφωμα» που του έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην τηλεοπτική του εκπομπή -είχε τότε αντιπαράθεση μαζί του- αναφερόμενος σε συνάντηση που υπήρξε μεταξύ Τσίπρα και Χατζηνικολάου η οποία κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Σαν επιχειρηματίας ο Ν. Χατζηνικολάου απλώθηκε πολύ και μετά την αποτυχημένη έκδοση ημερήσιας εφημερίδας, σήμερα βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση», μας είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συμπληρώνοντας ότι «κάθε εκδότης όταν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα πηγαίνει χωρίς φανφάρες στο πρωθυπουργικό γραφείο και βρίσκει άκρη». 

«Προβλήματα οικονομικά αντιμετωπίζει ο Ν. Χατζηνικολάου», συνέχισε ο ίδιος, εκτιμώντας  ότι η συνάντηση έγινε ώστε να υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για να βγει απ’ το οικονομικό αδιέξοδο ο όμιλος του  Real Group των Νίκου  Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή

Αυτονόητο είναι ότι κάποια "ανταλλάγματα", θα πρόσφερε ο Χατζηνίκος για να "βρει άκρη" στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Και η δεύτερη "αποστολή" του Χατζηνικολάου, πάλι από "ενδοοικογενειακή" κόντρα δεξιών αποκαλύφθηκε. Τούτη την φορά είχα αφορμή την αντιπαράθεση μεταξύ του εκδότη της Real και του διευθυντή της "Καθημερινής" Αλέξη Παπαχελά, 

Τον Φλεβάρη, λοιπόν του 2918 η φυλλάδα του Αλαφούζου δημοσιεύει  κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα στο σκάνδαλο της Novartis στην οποία εμφανιζόταν ο Χατζηνικολάου να λαμβάνει οικονομικά ανταλλάγματα ώστε να κλείνει ραντεβού μεταξύ εκπροσώπων της φαρμακοβιομηχανίας και υπουργών της κυβέρνησης.  

Το πρόσωπο, λοιπόν, το οποίο ανακάλυψε ότι απαιτείται από την κυβέρνηση να πατάξει την "τρομοκρατία των τρολ του διαδικτύου", εκτελεί και πιο "ειδικές αποστολές" αυτή την φορά με εντολές του πλουτοκράτη Βαγγέλη Μαρινάκη. Και στην προκειμένη περίπτωση είναι κομβικές για την διαμόρφωση της πολιτικής ζωής της χώρας. 

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και αναρωτηθείτε σε ποια χώρα -απ' τις λεγόμενες "πολιτισμένες"- ένας τύπος σαν τον Χατζηνικολάου θα μπορούσε να είναι ιδιοκτήτης ομίλου ΜΜΕ και να φέρει τον χαρακτηρισμού του "έγκυρου" δημοσιογράφου:

 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger