Home » , » Πολιτικάντες θεομπαίχτες

Πολιτικάντες θεομπαίχτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 | 1:25 π.μ.

Ποιο προβλέψιμο περιεχόμενο απ' αυτό που υπήρξε στην συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δημοσογράφους του Mega δεν θα μπορούσε να υπάρξει. 

Υπήρξε όμως και μια "αναβάθμιση"  στην πολιτική αντιπαράθεση των κομμάτων εξουσίας. Μέχρι τώρα το πεδίο διαμάχης του ήταν να  αντιμάχονται για το πιο απ' τα δυο αυτά πολιτικά μορφώματα έχει στις τάξεις του τα λιγότερο λαμόγια. Στην χθεσινή του συνέντευξη του ο νέος Μωησής θέλησε να αναδείξει την ανωτερότητα του, έναντι του πολιτικού του αντιπάλου, προβάλλοντας το θρησκευτικό του συναίσθημα. 

Στο παρελθόν τα γαλάζια τρολ ψάρευαν θρησκόληπτους ψήφους με "σημαία" ότι ο Τσίπρας έχει "αστεφάνωτη" την σύντροφο του Μπέτυ. Τώρα σε ποιο λάιτ κατάσταση ο Μητσοτάκης αναρωτιέται δημόσια αν ο Τσίπρας εκτελεί με τόσο ζέση της θρησκευτικές του υποχρεώσεις όπως ο ίδιος. 

(Απίστευτος ο απόφοιτος Χάρβαρντ  Δέχεται ερώτηση γιατί τα νέα μέτρα περιορισμού διασποράς της πανδημίας εξαιρούν τους "λατρευτικούς χώρους, και αυτός πετάει την μπάλα στην εξέδρα ρωτώντας πως δεν ξέρει πόσο καιρό έχει να πάει εκκλησία ο Τσίπρας...!!! Στο "προστατευόμενο" περιβάλλον της συνέντευξης του όμως δεν είχε πρόβλημα να λέει τις απαντήσεις που του είχαν γράψει, χωρίς να συναντάει αντίλογο). 

Εδώ όμως ο Ανέμελος παριστάνει τον αδιάβαστο. Το ίδιο θεομπαίχτης είναι ο Τσίπρας όπως κι αυτός.  Ολοι θυμόμαστε ότι στο παρελθόν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μας μιλούσε για την "ιστορική προσφορά" της εκκλησίας, και σε όλη την διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας "προσκυνούσε" το εγχώριο Ιερατείο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger